Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowa Bron dla GUNNERA

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co widać na filmiku to ta broń jest najgorszą bronią, jaką EA mogło dodać. Celność wymiata xD

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

Jeszcze - do tej pory - nie miałem przyjemności spotkać się z tą bronią 1 vs 1 z jakimś Gunnerem, ale oglądając ten film, to "to" jest najgorszą bronią, jaką EA dodała/stworzyła w grze ( zaraz po teleportach ) x)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jeszcze - do tej pory - nie miałem przyjemności spotkać się z tą bronią 1 vs 1 z jakimś Gunnerem, ale oglądając ten film, to "to" jest najgorszą bronią, jaką EA dodała/stworzyła w grze ( zaraz po teleportach ) x)

Teleport w cale nie jest taki zły. Ta broń im nie wyszła to prawda, ciekawe jak nowe SG.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Teleport w cale nie jest taki zły.

Chyba nie wiesz, co piszesz :) Grałeś z takimi N00b komandosami, którzy używają tych teleportów ??? Przybliże ci przykładową sytuację - grasz Gunnerem. Nagle podbiega do ciebie komandos z Uber/Super nożem, SVD/M95 i teleportem. Zadaje ci dwa ciosy, czyli mniej więcej 120 HP. Po czym znika. Hmm ... Co teraz ??? Nie wiesz, gdzie jest, nie możesz się spodziewać ciosu z określonej strony. Mijają sekundy, myślisz - po czym dobija cię z dachu budynku ze snajperki. Krótka, jedna z tysiąca możliwych sytuacji (zależy od innowacji twojego wroga).

P.S. Wcale pisze się razem :D Pozdrawiam, BFH Polska :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Przepraszam za błąd.

Wiem co piszę, to że mam swoje zdanie, które różni się od twojego znaczy to, iż jest błędne? Dla mnie żadne bronie, które wprowadzili przy tym update nie są OP. Poza tym musi zmienić broń na teleport, czyli się staje łatwym celem, a i czas mija zanim się teleportuje. Do teleportu trzeba mieć głowę czego nowi gracze nie mają, a starsi nawet bez teleportu potrafią grać.

Tyle chciałem napisać.

/Ravin.

1373821288-U865823.png

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Przepraszam za błąd.

Wiem co piszę, to że mam swoje zdanie, które różni się od twojego znaczy to, iż jest błędne?

Nic takiego nie pisałem. Nie uważam twojej wypowiedzi za błąd. Rozumiem - każdy ma inne zdanie, moje różni się od twojego, to jest normalne.

Poza tym musi zmienić broń na teleport, czyli się staje łatwym celem, a i czas mija zanim się teleportuje. Do teleportu trzeba mieć głowę czego nowi gracze nie mają, a starsi nawet bez teleportu potrafią grać.

No właśnie, nowi gracze będą grać z teleportami ... Ale czy starsi też ich nie zakupią ??? Nie wiadomo, nikt z nas tego nie wie. Przekonamy się za jakiś czas. Niedługo wspomnisz moją odpowiedź, grając z graczami, u których teleport stanie się podstawą wyposażenia ( tak myślę ) :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

No sorry ale ja też bym odebrał "Chyba nie wiesz, co piszesz" jako to, że wypowiedź jest zła.

Starsi gracze nie zamienią bazoo/granatu na teleport, tylko przyłomy, które grać nie potrafią, a takich to się bez broni zabija.

Ja się z Ravinem zgadam nie jest taki OP.

Opublikowano

teleport to ..... gówno -,- on jest chyba po to żeby zaszpanować czy coś ;d

ta nowa broń dla gunnera to..... no celnośc na mały i średni dystans jest PRO xD

gówniana ;p najgorsza broń dla gunnera jak narazie....

YAY

Opublikowano

@2UP

Dałem uśmiechniętą buźkę na końcu, co nie miało formować wypowiedzi, jako źle nastawionej. W takim razie przepraszam za mój "błąd". Następnym razem napisze, o co mi chodzi, skoro tak trudno jest to zrozumieć ... :)

Eh i nie miałem na myśli graczy klasy Gunner/Soldier ... To wiadomo, że nie oni nie zamienią RPG/granatu na teleport, bo wiadomo, że to byłoby głupie, dziwne. Chodziło mi o komandosów - tylko o nich xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

komandos bez granatnika to też słabo

ja czytam to co jest napisane a nie jakieś "buźki" bo "buźka" może być też ironiczna

1373821288-U865823.png

[sygnatura] Ravin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...