Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]10k Każda Linia.

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Poszukuję jakiejś postaci. Nawet kilku. Zasnatawiam sie nad Elise / Jayce / Vi / Akali / Riven / Fizz / Caitlyn / Kennen / Nasus / Singed / Jax / Rammus / Annie. Może jakieś inne propozycje ? Postać musi być do Carrowania, tzn jeżeli team zjebie, to coś nią ogarne.

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

To tak bierz :

Dzejsa,Jax'a, Ramma :D

Jayce - AD C, solo top, nawet w jungle pujdzie, wyccarować idzie ^^ Jax sam za siebie, ogarniesz to sam dasz rade im ^^ Ram..nie do zbicia w late, jungle średnio, solo ładnie mu idzie, wyccarować czasem - a nawet często.

Alternatywa tych postaci :

- Riven, Irelia, Sing, Trynd, Akali...głównie trynd zamiast jax'a w late rozjebie każdego jak dobry build pujdzie, akali ten zasięg chory dmg. w mid i late, Irelka...samo za siebie mówi >.< Carrowanie nią to norma ^^ Riv to samo, sing trudny do zabicia, też można ;) Wybieraj.

Opublikowano

Singeda na topa wezme 100% , Ramus - raczej myślałem u jungli bo na solo go nie widze jakoś , jax - tez wezmę jungla /top , akali - mid wiadomo musze ją mieć :) No i jayce na topa się przyda ew. adc :D

Edit: Wiem że Riven jest Off ad tank, z tym że nie wiem czy sobie z nia poradzę :)

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

jayce na ad carry to chyba największe gówno, on musi isc pod off tanka bo jak bedziesz ad carry to na 100% przełączysz na młot i jeszcze sie zaczniesz bić z bliska po czym padniesz bo jayce potrzebuje hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...