Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ MineTekkit ■ [Tekkit 3.1.2 (Minecraft 1.2.5)][SV+Frakcje][11S][Dedyk]

Matik4701

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MineTekkit

informacje.png

IP: spa.owncraft.pl:2565

Tryb rozgrywki: Survival + Frakcje

Biała lista: Nie

Ilość slotów: 11

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

PvP: Tak

pluginy.png

WorldEdit, WorldGuard, Factions, Essentials, AuthMe, PermissionsEx

ekipa.png

[Właściciel] Matik4701
[Administrator] Jakubek992
[Administrator] TanyaPL

dodatkoweinfo.png

Płatne funkcje:
Item shop, rangi VIP i SuperVIP

ap.png

Opublikowano

Już wchodzę. Zapomniałem dodać, że pierwsze trzy osoby na serwerze, otrzymują rangę VIP na okres miesiąca. Aha i robię szybki stop serwera, nie wgrałem jednego plugina.

@Edit: Serwer ON.

Opublikowano

Dobrze. Wbiłem na serwer wszystko super. Mody takie jakie lubię. A teraz + i -

- ktoś zaczął mnie zabijać na spawn / + tego, że admin od razu to naprawił

+ Super mody

+ Pomocny Admin

- Mało graczy trochę :(

+ Survival i Frakcje tryb, który wprost uwielbiam, bo nie lubię zbyt FB na modach.

Opublikowano

Mało graczy jest bo serwer dziś miał start. A serwer off bo ustawiam permissions.

@Edit Teraz wszystko działa jak należy! Zapraszamy!!

Opublikowano

Gratulacje dla administracji. Macie plugin który blokuje takie mechanizmy jak quarry, dałem wam gotowca którego wystarczy wsadzic do głownego folderu ale widze ze nawet to za trudne i biblotek nie potraficie wgrać. A ban za co ? za twoją nie kompetencje ? Gratulacje .!.
Nie Polecam !!!

Opublikowano

Gratulacje dla administracji. Macie plugin który blokuje takie mechanizmy jak quarry, dałem wam gotowca którego wystarczy wsadzic do głownego folderu ale widze ze nawet to za trudne i biblotek nie potraficie wgrać. A ban za co ? za twoją nie kompetencje ? Gratulacje .!.

Nie Polecam !!!

Tak? Niby skonfigurowane, wbijam do konsoli a tam mam 4x z rzędu Giving 64 RM block lol!! Nawet rejestracji nie było po wejściu na serwer.

Poza tym, nie pasuje to nie graj.

@Edit dodaliśmy status serwera https://minestatus.net/66109-minetekkit

Opublikowano

Ile razy wam kurwa mówić co znaczy słowo Dedyk? Wikipedia, powodzenia.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Tak? Niby skonfigurowane, wbijam do konsoli a tam mam 4x z rzędu Giving 64 RM block lol!! Nawet rejestracji nie było po wejściu na serwer.

Poza tym, nie pasuje to nie graj.

@Edit dodaliśmy status serwera https://minestatus.net/66109-minetekkit

Ja pierd**e jaki typo ... to ze ty nie potrafisz wgrac poprawnie bibliotek i pluginu na serwer to nie moja wina ... a że zjeba*eś sprawe to czemu mam nie skorzystać...

powodzenia w zablokowanych maszynkach i spier*alaniu serwa swoją niekompetencją...

@up nie ma co im tlumaczyć ze oni wynajmują tylko część maszyny bo to i tak gówno do nich dotrze -.-

dałem temu kretynowi gotowy plik gdzie miał wszystkie foldery zrobione wystarczyło tylko folder dać do glownego na ftp i by wszystko działało a ten kretyn wgrał tylko plugins (xauth) i cwaniaczy ze inteligent

Opublikowano

Prosze bardzo na poparcie moich słów ... iz twoj serwer i twoje ogarnięcie to gówno zobacz co oznacza prawdziwy serwer tekkit
tekkitgeek.picklehosting.com
tutaj kazdy plugin współgra ze sobą i z tekkitem i tak jest na 95% WSZYSTKICH zagranicznych serwerów bo tylko w polsce odwala sie fuszerke taką jak u ciebie

Opublikowano

raczej taki mocny jestes tylko przed komputerem ... ale mniejsza i tak nie musze sie ścierać i walić z armaty do wróbla ;> twoj szmaciasty serwer nie wypalił i chwała mu za to :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...