Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ERROR w BF P4F i jak usunąc wirusa?

Mrroczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1...

Zaczne od BF mam taki problem ze gdy chce go zainstalowac to wyskakuje mi bład ...

http://zapodaj.net/14bfd31131165.jpg.html

2..

Podejrzewam ze bład jest spowodowany tez wirusem ktorego mam na pc a niemoge usunac z tego co wiem jest to trojan. I przez niego niemoge zaktualizowac zadnych gier pliki ktore pobieram zatrzymoja sie na 99% I niemoge zainstalowac zadnego antywirusa bo ten trojan mi nie pozwala ze tak powiem i tak jakby usowa mi je odrazu z pc ....

Opublikowano

Antywirusa...

Antywirus jest przydatny do momentu, kiedy ci wydupi program który pobierasz z wirusem, potem może ci w kompie nieźle namieszać.

Zrób loga OTL i idź na dział komputery i Ci fr3shmaker czy jakoś tak pomoże, potem jak już będziesz czysty to tu wróć.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiec ten wirus narobił mi niezlego syfu dzisiaj przeinstalowalem wina i niewiem co mam dalej zrobic i surasme jak nadal mam zobic toco napisales to napisz

Opublikowano

Zainstaluj dobrego antywirusa i ściągnij BF i zacznij grać ? facepalm.gif

Ta, ja mam Avasta (Free Antivirus) polecam, dobry jest.

Opublikowano

Pobierz sobie pande cloud.

Chyba darmowy antywir, lepszy od tej darmówki avasta i działa w chmurze, tj. nie zamula twojego kompa, jego widoczne ślady w użytkowaniu są znikome.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Napisze wqam teraz tak ze calego syfu sie pozbylem powiem jedynie tyle ze byy to jakies "sality" niezlego syfu potrafia naraobić ale z BF mam nadal problem i dalem przeciez link do screana z czym mam problem http://zapodaj.net/14bfd31131165.jpg.html więc nadal prosze o pomoc chyba ze sam jakos naprawie to was tu powiadomie :D

Aha i zainstalowałem avasta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...