Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DLC Revolution (PC).

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj jest premiera DLC revolution do Black ops 2. Otóż na stronie empik znalazlem to :Uwaga !!!

Firma LEM, wstrzymała wydanie pakietu DLC do gry Black Ops 2 w Polsce. Wszystkie złożone zamówienia zostaną anulowane. Przepraszamy za zamieszanie.

i chcę sie dowiedziec o co chodzi ? czy chodzi o to ze tylko w empiku nie bedzie czy ze kod zablokowali w Polsce ?

Opublikowano

Firma LEM, wstrzymała wydanie pakietu DLC do gry Black Ops 2 w Polsce.

Co to kur** ma byc to jakis kpiny czy co nie dosc ze w polsce wszyskie premiery sa pozniej o kilka miesiecy to jeszcze ma nie byc DLC, podczas gdy w Niemczech UK i innych krajach europy i nie europy jest juz DLC a u nas ma nie byc czym jestemy gorsi wkur*** mnie to mocno. Jak sie dowiem kto jest za to odpowiedzialny to bende go ostro hate'ował

Opublikowano

Ogólnie dodatek jest pojawił się tak jak zapowiadano 28 marca tylko o 19:00 a wstrzymali może dlatego że nie mają juz kopii do sprzedania?

Ja mam season pass i wszystko smiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...