Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacki - FB i blokada HS

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że od wczoraj rozpocząłem sobie granie po 2-3 letniej przerwie to mam sprawę. Kiedyś nie było tych wszystkich oprogramowań zwalczających hacki i grało się na nich bezpieczeniej. Chciałbym zapytać:

1. Jaki fishbot polecacie na ten moment? - może być taki przy, którym muszę być przy kompie - byle nie był wykrywany przez to oprogramowanie antyhakerskie.

2. Jak wygląda sprawa z Gm'ami teraz? Zaglądają? Banują? Czy tak jak kiedyś - nie zwracają na to zbytnio uwagi?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Witam. Jako, że od wczoraj rozpocząłem sobie granie po 2-3 letniej przerwie to mam sprawę. Kiedyś nie było tych wszystkich oprogramowań zwalczających hacki i grało się na nich bezpieczeniej. Chciałbym zapytać:

1. Jaki fishbot polecacie na ten moment? - może być taki przy, którym muszę być przy kompie - byle nie był wykrywany przez to oprogramowanie antyhakerskie.

2. Jak wygląda sprawa z Gm'ami teraz? Zaglądają? Banują? Czy tak jak kiedyś - nie zwracają na to zbytnio uwagi?

2. To zależy od serwera, ale dość często banują.

Opublikowano

2. To zależy od serwera, ale dość często banują.

No to mnie na pewno, bo gram na pierwszym :D. A jeszcze zapytam: Chodzą pogłoski :D - że jest jakiś płatny dobry hack. Możecie mi poradzić za ile on jest i jak się nazywa oficjalna stronka? Aha - no i o co tam chodzi? Bo ponoć jak GM szepnie to on wyloguje i właśnie tego nie rozumiem, bo jak postać wyloguje to przecież GM tak czy siak będzie wiedział, że bociłem :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Płatny hack to m2bob jak wygooglujesz to pierwszy link.

Co do bana, to nie ma zasady i GM ci nic nie szepnie. Ja np używałem hacków byłem offline i gdy zalogowałem się następnego dnia otrzymałem bana stałego na cały email, mimo iż w czasie otrzymania bana byłem offline. Bany wchodzą często więc raczej jak będziesz używał to otrzymasz blokadę prędzej czy później. Pzdr

OPEN TIBIA SERVER, METIN2, COUNTER STRIKE SERVER KONFIGURACJE, POMOC ZAPRASZAM NA GG: 46529335 :)

Opublikowano

Aha, czyli właściwie to, że hack ma funkcję wychodzenia z gry nic nie daje. Dzięki za wszystko :).

Na Metin2.pl działa to tak, że nie dostajesz za FB bana po logach, jednak po części po tym co widzi GM. Jeśli napisze do Ciebie na szepcie, a Ty mu odpiszesz to nic się nie stanie, dlatego w tym wypadku mogę polecić tego FishBota:

[DL] FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 [ By Corfan ] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Ma opcję odpowiedzi na szepcie i wysyła to co wprowadzisz w polu po 5 sekundach - możesz tam np. wpisać: 'siema o.O co tam?' (musi to wyglądać naturalnie i trzeba dodać trochę 'zdziwienia', aby GM był pewny, że ktoś jest na postaci - innymi graczami się nie przejmuj).

Opublikowano

To znaczy Ja i tak jeszcze to sprawdzę na własnej skórze, bo mam 2x konta po 30+ lvl (tzn jedno będę miał) i sprawdzę. Chociaż tak jak piszesz, że za fb nie dostaję bana po logach...to właśnie chyba na tym opiera się system banowania :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Sa bany za tzw logi. Połowisz jeden dzien i ban od HS. Wiem bo raz bylem specjalnie caly czas przy kompie i odpisywałem GM. Raz była taka sytuacja, że łowiłem na 4 kontach to zapytał czy to jedna osoba łowi na tych kontach czy ktos inny, napisałem, że to ja na 4 kontach. Napisał miłego połowu i wszystko ok. Następnego dnia konta zbanowane i żadnych info na emailach. Polecam zrobić więcej kont i łowic po 2-3h np. 2 konta łowi przez 2-3h potem nast 2 konta itd.

Opublikowano

Tzn Ja mam jedno konto, którym bym tylko sobie grał (woj body), a drugie miałbym do łowienia także nie ma jakiegoś większego ryzyka :). A jeżeli miałbym łowić to raczej siedziałbym przy kompie. Oczywiście sprawdziłbym połowy takie nocne...najwyżej kolejnego chara się zrobi.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Według mnie w kamer modzie najlepszy fish bot , łowię na nim 2 tygodnie i mam już uzbieranych 250 małzy , a wcale długo nie są włączone , bo wgl nie odpalam na noc , w pon , sr , pt stoją max 2h jak po siłowni wróce , a na weekendy odpalam je i wychodze. Używaj opcji wykrywacz gm , który jest pod komendą f5 , a także /gm. Ja mam oba odpalone i już 3 razy wyłączyły się boty jak gm się pojawił , zalogowałem się i patrzałem jak banuje tych ''niewykrywalnych'' z fb w autoicie. Ja mam 6 kont 30lvl i zmieniam je co jakieś 4 godziny w celu bezpieczeństwa , ale myśle że nawet jakbym nie zmieniał to bana by nie było.

Pozdro

Opublikowano

No nie ma problemu z tym, że tutaj na forum spotkałem się z tematami typu, że antygm coś czasami nie działa. A tak w ogóle to nawet jak się wyloguje to co to pomaga? Przecież Gm tak czy siak dane do zbanowania mieć będzie.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Tez dostalem na fb bana znikad. Pilnowalem postaci nikt nic nie pisal a nastepnego dnia bum! BAN nie wiem jakim cudem. Chyba przestaje to byc oplacalne

Opublikowano

Yamper anty gm w najnowszym kamer modzie działa w 100%. Sprawdzane , nawet jak gm nie stoi obok nas to bot i tak sie wyłącza , wczoraj na ch4 odpalałem anty gm i się wyłączał metin , wbiłem na inne ch i nie wyłączał , oznaczało to że gm był na ch4 , chociaż wcale go nie widziałem. Tak jak napisałem wyżej według mnie najlepszy fb to ten wbudowany w kamer modzie , łowie nim na 2 kontach już przez 2 tygodnie , juz mam 6 stron małży :) Yamper , o jakich ty danych do zbanowania mówisz... żadnych danych do zbanowania nie ma , gm Cie zbanuje jak napisze na pw a ty będziesz łowił i nie odpisywał , inaczej nie ma bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...