Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] witam ,POMOCY!

imthehecarim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, od razu mowie ze tematy dotyczace tego watku sa natychmiastowo zamykane, ale potrzebuje pomocy poniewaz jestem bardzo zestresowany i nie moge zasnac :0 otorz jak kazdy juz chyba wie byl pewien bug na rp zwiazany z paypalem. Wszyscy koledzy szpanowali ile to maja rp i wgl. Postanowilem sam to sprawdzic. Zakladalem z 10 kont na paypal uzupelnianymi ze strony fake it. Na szczescie po wielu probach odpuscilem bo nie dostalem zadnych rp, widocznie juz to naprawili. I tutaj moje pytanie-czy mimo tego ze nie dostalem rp to moge dostac pozew za tworzenie kont z fake danymi, czy to raczej malo prawdopodobne? Z gory przepraszam za ort ale z fona pisze i bardzo zestresowany jestem. Prosze o pomoc!

ref..

ref..

pomoze ktos?

Opublikowano

Raczej nie, jak podawałeś prawdziwe dane to możliwe ale wątpię w to bądź spokojny i śpij dobrze : )

Przeczytaj lepiej warunki przy rejestracji czy jakoś tak.

Opublikowano

dzieki, co prawda zrobilem kilka kont z fake danymi, ale teoretycznie nie zyskalem na tym nic, bo bug juz nie dzialal. Czli nic mi nie grozi?

Nie. Dopiero jakbyś zaczerpną zysków jakichkolwiek to wtedy mógłbyś mieć jakieś problemy, ale jak mówisz, że stworzyłeś tylko konta to spokojnie.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...