Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Dzisiejszy UpDate

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem związany z dzisiejszym UpDate.

Chodzi o to ze po wejściu do gry i zalogowaniu się na moje konto, po jakimś czasie crashuje mi sie gra.

Wytrzyma mniej więcej 5 min. albo i mniej i cały czas crashuje mi się combat, nawet normalnie nie mogę sobie pograć.

Dodam jeszcze ze nie mam żadnych włączonych hackow, odpalam normalnie klienta.

Wiecie może o co z tym chodzi ? może to blad Nexona i będą musieli go naprawić ? pytam się ponieważ pierwszy raz coś takiego mi się dzieje, wcześniej normalnie mi ładnie chodziło a teraz ciągle mnie crashuje.

Opublikowano

To raczej coś u Nexona, dziś był jakiś update i coś naprawiali.

Naprawiali Joby, nie crashe

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, ciągle mnie crashuje.

Zainstalowałem grę jeszcze raz i ciągle mam crashe, nie wiem może w ostateczności zrobię formata.

Poszukałem w internecie info na temat crashy i raczej wina leży po stronie nexona. Spróbuje jeszcze zainstalować sobie innego game boostera, lub w ostateczności zmienię grę, ale szkoda mi mojego konta i permów.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, ciągle mnie crashuje.

Zainstalowałem grę jeszcze raz i ciągle mam crashe, nie wiem może w ostateczności zrobię formata.

Poszukałem w internecie info na temat crashy i raczej wina leży po stronie nexona. Spróbuje jeszcze zainstalować sobie innego game boostera, lub w ostateczności zmienię grę, ale szkoda mi mojego konta i permów.

Gamebooster tylko lagguje grę uwierz mi.

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Próbowałem również odpalić grę bez gameboostera ale również mi crashuje combata.

Zrobie formata i sprawdzę czy po formacie będzie mi crashowalo gre. Wydaje mi się ze to problem z moim PC ale mogę się mylić.

Opublikowano

Po formacie mojego PC mogę stwierdzić ze gra lepiej chodzi i nie crashuje.

Temat można już zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...