Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Garen stalowy legion

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Zakupiłem garena z stalowego legionu czy opłacało mi się często gram garenem potrafię nim grać a teraz jeszcze czekam na jakiś fajny skin czy coś do kha zixa

ale tak mowiac czy oplacalo sie tego garena czy skille fajne bo mi sie podoba tylko nwm czy mi sie oplacalo z gory dzieki za opinie o tym skinie

Opublikowano

Ogólnie to tak, moi ziomkowi też go mają i nikt nie narzeka na kupno tego skina ;)

@ Up

Takie małe pouczenie na przyszłość - ziomek założył temat po to, aby dowiedzieć się, czy nie wydal RP niepotrzebnie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

omfg kolejny który chce się pytać innych czy skin jest ładny, kurwa co to jest w ogóle za pytanie?????????

to się nazywa, że chcesz sie innym przypodobać przez skina.

@top

tak kurwa zajebisty skin.

@up

czyli inni ludzie mają decydować o tym co jest ładne i on to przyporządkuje?

w jakim więzieniu byłeś?

<>

Opublikowano

Skin bardzo fajny, tylko nie rozumiem dlaczego miałby się nie opłacać :D Jak Ci się nie podobał a go kupiłeś to może wtedy... nie wiem sam...:D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Pytanie z cyklu: miałem ochotę na pączka i cebularza ale kupiłem sobie pączka i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem. Czy pączek jest smaczniejszy od cebularza czy nie? Czy to było dobrze wydane 70 gr.?

Wybacz moją wredotę, ale tak właśnie to odbieram ;D

Jeżeli lubisz grać jakimś championem i chcesz się wyróżniać to jest to naprawdę dobry skin. Za tą cenę to naprawdę wypas - RIOT się stara robić coraz lepsze skiny.
I tak opłacało Ci się - w tej cenie wiele skinów daje znacznie mniej. Poza tym efekty są naprawdę bajeranckie (spin 2 win najlepszy). Zdecydowanie poprawia wygląd Garena w grze. Nie masz czego żałować. A co do Kha Zixa - to ten metalowy Kha Zix też jest bardzo dobry - chociaż droższy. Mimo wszystko kolega go posiada i efekty jakie ten skin oferują są warte swojej ceny (dość wysokiej i niestandardowej jak na skin).

wikmk9.jpg

Opublikowano

omfg kolejny który chce się pytać innych czy skin jest ładny, kurwa co to jest w ogóle za pytanie?????????

to się nazywa, że chcesz sie innym przypodobać przez skina.

@top

tak kurwa zajebisty skin.

@up

czyli inni ludzie mają decydować o tym co jest ładne i on to przyporządkuje?

w jakim więzieniu byłeś?

Też nie lubię takich tematów, ale po prostu ziomek się spytał o obiektywną ocenę, relax.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobry skin ;) , a co do garena to chyba tylko debil nie umie nim grac :> ale spotykam ludzi co nie ogarniają :P postać fajna do carrowania.

Dobrze że kupiłeś ten skin.

edit: piszecie ze nie lubicie takich tematów , ja wole taki temat ktoś się pyta coś w miare sensownego , niż te tematy np. soraka w jungli ;x czyli troll :P

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Według mnie kupowanie skinów jest bezsensowanym przejawem "bezmyślnego przesrywania środków płatniczych".

Jeżeli masz dużo kasy - ok.

Jeżeli nie masz co robić z kasą - ok.

Jeżeli nie mam 3 powodu patrz powody 1 i 2.

Ale jeżeli , nie masz duzo kasy a kupujesz jakieś gówniane skórki za ciezko wycharowane pieniądze rodziców, to jesteś imbecylem który nie szanuje pracy innych.Lepiej za te 30 czy tam 50 zł kupić ksiażkę albo bilet na basen , roluźnić się , a nie spinać przy głupiej grze że Ci nie idzie + skin nie dał milions dmg.

Taka refleksja.

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Według mnie kupowanie skinów jest bezsensowanym przejawem "bezmyślnego przesrywania środków płatniczych".

Jeżeli masz dużo kasy - ok.

Jeżeli nie masz co robić z kasą - ok.

Jeżeli nie mam 3 powodu patrz powody 1 i 2.

Ale jeżeli , nie masz duzo kasy a kupujesz jakieś gówniane skórki za ciezko wycharowane pieniądze rodziców, to jesteś imbecylem który nie szanuje pracy innych.Lepiej za te 30 czy tam 50 zł kupić ksiażkę albo bilet na basen , roluźnić się , a nie spinać przy głupiej grze że Ci nie idzie + skin nie dał milions dmg.

Taka refleksja.

cos nie na temat ja powiem tak jak ktos nie ma kasy albo mo to nie twoja sprawa co z nia robi

Opublikowano

To jest moje pierwsze wydanie na lola i wątpie żebym szybko wydał coś na gre

A tak wgl nie chce się pytac czy przypodobac tylko czy nie wydalem na marne rp a tak na marginesie to niektozi wgl nie umia nim grac jest latwy ale

na rankedzie widzialem kolesia z diamentową dywizją i grał bardzo dobrze pomimo że dużo tam postaci go coutrowało ale jakoś sie udalo jedna akcja zakonczyc ten mecz

Opublikowano

To jest moje pierwsze wydanie na lola i wątpie żebym szybko wydał coś na gre

Też tak mówiłem kiedy zakupiłem ok. rok temu pierwsze psc, potem cały czas kupuje i do dziś, chociaż może dlatego, że pieniądze dostaje, nie wiem, ale prowadzi to do uzależnienia. :D

wgl nie umia nim grac jest latwy ale

na rankedzie widzialem kolesia z diamentową dywizją i grał bardzo dobrze pomimo że dużo tam postaci go coutrowało ale jakoś sie udalo jedna akcja zakonczyc ten mecz

HotShot'a? Garen to łatwa postać, bo potem go się zabić nie można, a i tak dmg z dupy. Na niego opłaca się składać crytic, bo jego E w tf'ach uderza cryticami, więc wbija, rozwala i gg.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po co komu skiny? Lepiej się wtedy czujecie? Jeśli tak to kupujcie.

RP TYLKO na postacie, TYLKO te za 6300 i TYLKO w przecenie. Wtedy wychodzi 10zł za postać - co i tak jest sporo, ale kilka razy w miesiącu można sobie pozwolić.

Skin bardzo ładny, tak było bardzo warto.

(jedyny skin warty kupna to legendarna Kayle)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Po co komu skiny? Lepiej się wtedy czujecie? Jeśli tak to kupujcie.

RP TYLKO na postacie, TYLKO te za 6300 i TYLKO w przecenie. Wtedy wychodzi 10zł za postać - co i tak jest sporo, ale kilka razy w miesiącu można sobie pozwolić.

Skin bardzo ładny, tak było bardzo warto.

(jedyny skin warty kupna to legendarna Kayle)

Kurwa, hipokryta jak skurwysyn, jedziesz go, bo kupił sobie skina do postaci za kase, ale jednoczesnie piszesz, ze jedyny sens wydawania Rp jest na rzeczy KTÓRE MOŻNA MIEC W 100% ZA DARMO. Dla twojej wiadomości, panie "przegrzały mi sie komórki mózgowe", skinów nie da sie kupić za kase w grze, i także są na nie promocje... Aha, i jeszcze coś, skiny w LoL'u kupuje sie nie po to, by nam sie podobały, ale po to, by podobał się innym, deal with it, taka jest prawda.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Kurwa, hipokryta jak skurwysyn, jedziesz go, bo kupił sobie skina do postaci za kase, ale jednoczesnie piszesz, ze jedyny sens wydawania Rp jest na rzeczy KTÓRE MOŻNA MIEC W 100% ZA DARMO. Dla twojej wiadomości, panie "przegrzały mi sie komórki mózgowe", skinów nie da sie kupić za kase w grze, i także są na nie promocje... Aha, i jeszcze coś, skiny w LoL'u kupuje sie nie po to, by nam sie podobały, ale po to, by podobał się innym, deal with it, taka jest prawda.

Jak ktoś ma mało czasu na grę, a chce sobie pograć to wyda kasę na RP i kupi postacie. Ze skinów nie masz kompletne NIC, a postacią chociaż sobie pograsz. Żeby mieć postać za 6300 trzeba grać kilka gier dziennie przez 2-3 tygodnie. A to jest naprawdę kupa czasu.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...