Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybor postaci do pvp / wojny Metin2.pl

versuspc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=Wiem ze bylo b . duzo tematow podobnych lub dzialy opisu klas postaci , ale chce uslyszec wasze opinie wiec :

Mam pytanie otoz chce stworzyc przyszlosciowa postac tak ok 80 lv + do pvp i wojen oraz roznych bijatyk np pod dt , wiem ze to zabierze duzo czasu ale chce sie podjac tego zadania . Ktora postac bardziej sie do tego przyczyni na 90+lv BM czy Daagger ? Wiem ze jesli chodzi o pvp to trzeba miec ogolnie eq abs itp tez chodzi komu kryt wejdzie ale obydwie mi sie podobaaja w pvp i nw na ktora sie zdecydowac a dwiema nie zagram ;)

Opublikowano

=Wiem ze bylo b . duzo tematow podobnych lub dzialy opisu klas postaci , ale chce uslyszec wasze opinie wiec :

Mam pytanie otoz chce stworzyc przyszlosciowa postac tak ok 80 lv + do pvp i wojen oraz roznych bijatyk np pod dt , wiem ze to zabierze duzo czasu ale chce sie podjac tego zadania . Ktora postac bardziej sie do tego przyczyni na 90+lv BM czy Daagger ? Wiem ze jesli chodzi o pvp to trzeba miec ogolnie eq abs itp tez chodzi komu kryt wejdzie ale obydwie mi sie podobaaja w pvp i nw na ktora sie zdecydowac a dwiema nie zagram ;)

BM kosi, ale na wojenkach każdy ma roski na magie wgl wszystko na full, jednakże ja bym zagrał Daggerem, bardziej mnie ta postać przekonuje ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o wojny to dobry będzie wp ponieważ rozproszenie baaardzo mu pomaga. Druga opcją jest mental który potrafi ładnie wyjechać duchowym, a co lepsza, jest to atak skierowany w kilka osób. Z odpowiednim eq potrafi zabić nawet na samo 'Duchowe Uderzenie'

nanicz.png

Opublikowano

na wojny jest kilka dobrych postaci , musisz wybrać tą , którą najlepiej Ci się gra , np.

BM - ochronka daje dużo na wojnie + spore DMG

WP - rozpro ;) wiadomo o co chodzi , dobrze bić średnimi

Mental - ciężko ogarnąć na wojny , ale nieźle pociska (chodzi mi o potężne dmg)

mi tymi profesjami grało się najlepiej na wojnach , wybór należy do Ciebie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

To samo możesz napisać w tym temacie. Jeśli każdy będzie zakładał w związku z taką sprawą nowy wątek, to utworzy się spam:

Nie wiesz jaką postacią grać ? zapytaj tutaj. - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

BM i Dagger to mniej więcej ten sam poziom utrzymania i obie postacie dobrze sprawują się na wojnach, jeżeli jest taktyka. Osobiście wybrałbym WP'ka, ponieważ łatwiej się expi oraz jest np. Rozproszenie ułatwiające życie w PVP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...