Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [No-Premium] [No-Wl] [24/7] Evandor

VladRasputin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić wam mój server, Będzie on opowiadał o pewnym mieście Evandor. Czym się różni od innych? przede wszystkim fabułą oraz troszeczke innym podejściem, no ale zacznijmy od początku, mapa servera jest pokazana na filmiku pewnego hiszpana który zgodził się udostępnić mi mape na serwer

<

>

Serwer będzie posiadał mody, otóż będą to :

Warfield 3

ComputerCraft

IndustrialCraft 2

BuildCraft

MoCreature (zablokowane będą jednorożce oraz pegazy)

(możliwe że)SmartMove

oczywiście wszystko będzie tylko do rozpakowania w folderze .Minecraft

Serwer będzie inny jeżeli chodzi o zarabianie pieniędzy, nie będzie tutaj robienia "chińskich tuneli" w poszukiwaniu diamentów oraz innych surowców, będziemy zarabiać tutaj sprzedając elementy stalowe konstrukcji oraz wszystkie "cenne" surowce, dostęp do kopalni będzie w 2-4 miejscach. Walka nie będzie polegała na tym że "ja mam set prot 4 i mieczyk slash 5 oraz fire aspect to ja was rozwale bo nie waliliście mobów" teraz walka będzie polegała na zmyśle taktycznym, wiadomo że gdy zaatakujemy teren przeciwnika to nie rzucimy się jak debile z mieczami tylko użyjemy do tego Ak-47, m4, Granatika przeciwpancernego do utorowania sobie drogi przez mur, no i teraz nasuwa się myśl, skoro jest granatnik to dzieci będą latać z tym jak "poj*bane" i strzelać wszędzie, otóż nie, po pierwsze Amunicja do granatnika będzie droga(bardzo bardzo droga) po drugie używanie granatnika w celu zniszczenia frakcji gdy nikogo z nich niema na serwie jest zakazane, znaczy to tyle że jeżeli frakcja A użyje granatnika na frakcji B której gracze wszyscy będą wylogowani to osoba z frakcj A dostanie kare. Poza tym przewidzane są eventy typu walki o magazyn pełen amunicji czy innego dobra.

Pluginy: Słodka tajemnica aczkolwiek jestem otwarty na propozycje

By stworzyć frakcje trzeba złożyć podanie :)

HeadAdmin:Rasputin

Admin :andyrad

Kontakt TS3: 37.59.52.121 (nickname BojowyMyszor)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...