Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kw-1

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahhahahahahahahahahahahahha! IS-7 ma pancerz do dupy? To ty chyba grałeś jakimś innym ISem-7 albo grałeś na teście (wszędzie gold). IS-7 jest lepszy od ISa-4 bo jest bardziej unikatowy, wszechstronny. Co do działa, to bierz 122mm U-11m, zdecydowanie lepsze

Ja polecam obie linie, bo w ISach trudność jest przy Isie-8, a w drugiej linii na KV+3. Co do pancerza ISa-4 dość liny, ma wielkiego weakspota na hullu. Wieże lepszą ma IS-7, a do tego IS-7 ma tak zwany nos szczupaka, co zwiększa skuteczność pancerza. Osobiście mówię tak: T-150 to cudo, KV-3 to gówno. KV-1S jest dobry, IS to cudo. więcej nie powiem, bo dalej nie mam (chociaż zbieram kase na KV-4.)

Opublikowano

@hitman- jak jedziesz przez pole na pałę to się nie dziw, że cię przebijają. Ja polecam autorowi IS-7 bo dobry pancerz i działo, a do tego jak na HT jest naprawdę szybki, i zawsze zdążysz na jakaś akcję =]

Opublikowano

IS-7 ma najgorszy pancerz z X tierów wszystko w niego wejdzie ( wchodzi jak w masło )

Polecam ci linie : Kw-3, Kw-4, St-1 no i IS-4 jak na przecietnego gracz to dobry czolg X tieru dobry pancerz dzialko hmm nie zasłabe nie za złe.

Tylko że kw-4 się troszke pomęczysz ja torche się meczyłem żeby na górke jakąś wichać ale jak dasz najlepszy silnik to nie bedzie z tym problemu :)

Opublikowano

U-11 U-11... Jezu ludzie na Kw-1 jest najlepsza 85! Zamiast nawalać w czołgi wyższego poziomu np VI VII itp to lepiej dla niego 85 to nuda grać tylko 122...

Przeważnie grałem U-11 Jak byłem na KW-1 I wolałem już 85 lepsza penetracja. Działa z penetracją 60-90 a z uszkodzeniami 400-500 to gówna nie przebijają mniejwięcej jak dupy strony. KW-1 ładnie szło na 85...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...