Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Tango 51

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext935597941.png

21695697.png

Tango 51 nalezy do jednej z najlepszych SR w grze została ona wydana w 01.19.2012

Tango 51 ma bardzo wysoką ocenę dokładności, doskonały odzyskiwania spread, wyższa szybkostrzelność / remis szybkość niż inne bolt-akcji, oraz pełny dodatkowe dziesięć rund ponad wszystkich innych GP bolt-action karabinów.

Choć to tylko podobno oferuje 98 ocena uszkodzeń, to jeszcze skutecznie jednorazowe zabić snajpera w niemal każdej sytuacji

zakres tej broni jest taki sam jak l96a1: main_l96a1.jpg

a dzwięk śrub jest taki sam jak w M24A3: Img_main_m24a3.jpg

statystyki broni : combatarms00kh.jpg

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Grałeś nią w ogóle:P? Zacznijmy od tego że jest celniejsza, od l96a1. Ma 99 lub 98% celności.

Tango 51 ma bardzo wysoką ocenę
dokładności, doskonały odzyskiwania spread, wyższa szybkostrzelność /
remis szybkość niż inne bolt-akcji, oraz pełny dodatkowe dziesięć rund
ponad wszystkich innych GP bolt-action karabinów.

Wiesz co to w ogóle znaczy..?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Po co zaśmiecasz ten dział wstawiając opisy broni, tego nikt nie czyta..

Mógł bym zrobić opis każdej broni i jak mylisz czytał by to kto ?

i to nie hejt tylko mówię jak jest.

76561198090890807.png

Opublikowano

Gorszego za przeproszeniem g*wna nie widziałem. Zdania nie mają sensu. Nawet nie potrafisz pracować na translatorze, tylko wrzucasz zdania i nie czytasz tego.

other-weed-128302150794517.gif
Opublikowano

Najlepiej by było jak byś chociaż swoimi słowami opisał.. Zagrać snajpą i opinie o niej przekazać..

On nie jest polakiem, dlatego tak pisze, no bo patrz, jeśli jakiś polak pisze po niemiecku z tłumacza, to dokładnie to samo niemiec czyta, czyli zdania nie mają sensu, albo są źle użyte.

Opublikowano

Boże ludzie.
Wole takie czytać niż jakiegoś idiote co mówi wymyślone rzeczy i wszystkich w błąd wprowadza...
Może nie zna za dobrze angielskiego więc sie wspomaga translatorem...
Quick Mexx Nie dość że nic się nie udzielasz w dziale ca to jeszcze hejtujesz
Wracaj do metina (tak sprawdzałem twoje tematy) ;)

Opublikowano

80% osób, które się tutaj wypowiedziały, to idioci i ludzie, którzy nie mają pojęcia, co to poziom ...

jeżeli wam się nie podoba, to nic tutaj nie piszcie ...

Zamiast z kulturą, to zachowujecie się jak nie powiem kto ...

ps. do autora: W regulaminie Ca nie ma czasem notki o tym, że nie wklejamy nic puszczanego przez translator google ?

Nawet jeżeli tak zrobiłeś, to problemem nie było samemu z tego tłumaczenia ułożyć logiczne, proste zdania .

9368_gold.png

Opublikowano

Boże ludzie.

Wole takie czytać niż jakiegoś idiote co mówi wymyślone rzeczy i wszystkich w błąd wprowadza...

Może nie zna za dobrze angielskiego więc sie wspomaga translatorem...

Quick Mexx Nie dość że nic się nie udzielasz w dziale ca to jeszcze hejtujesz

Wracaj do metina (tak sprawdzałem twoje tematy) ;)

Może i się nie udzielam, ale codziennie zaglądam na forum i ręce mi opadają.

A co do metina to looknij na daty. W końcu to wolny kraj mi mogę grać w co mi się k*rwa podoba.

Co do tematu, jeżeli ktoś próbuje/ chce coś napisać prosze bardzo, ale niech chociaż chwile nad tym spędzie, żeby miało to ręce i nogi -.-

other-weed-128302150794517.gif
Opublikowano

80% osób, które się tutaj wypowiedziały, to idioci i ludzie, którzy nie mają pojęcia, co to poziom ...

jeżeli wam się nie podoba, to nic tutaj nie piszcie ...

Zamiast z kulturą, to zachowujecie się jak nie powiem kto ...

No no wariacie sam nie pogrzeszyłeś wyrazami szacunku :]

Co do poradnika - wiem liczą się chęci, ale kurde ile trzeba włożyć wysiłku żeby wrzucić w translator i wkleić bez naniesienia poprawek (nawet nie wszystkich)...

Opis dobry, ale ktoś kto nie rozumuje logicznie to nie rozszyfruje tego przekazu.

Z fartem.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Gówno wiesz o broni w CA i o samej grze.Jak masz kopiować obrazki i tekst ( który tłumaczysz w translatorze ) z innych stron to sobie odpuść.

boyka.jpg

Opublikowano

może trochę szacunku mielibyście dla osoby która to napisała. a może akurat ktoś to przeczytaj zrozumiał i teraz będzie chciał zagrać ta bronią? nie wiem co wy w sobie takiego macie i jak was wychowali że jak ktoś chce zrobić coś dobrego to od razu trzeba go zjechać i zhejtowac . połowa z was w ca gra nie dłużej niż pół roku a wszystkich poucza i cisnie. zmienilibyscie poziom bo w grze może macie wysoki ale intelektualny to macie bardzo niski. zamiast chłopakowi mądrze i spokojnie powiedzieć to od razu z grubej rury na niego żeby się tu nie pokazywał.

P.S

mi się to trochę przydało , nie ukrywam i dostanie koles lajka :-D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No tak ale na moje powinien być 1 taki temat, a w nim opisane wszystkie bronie w postach, a nie co chwile nowy temat z opisem kolejnej broni.

76561198090890807.png

Opublikowano

No tak ale na moje powinien być 1 taki temat, a w nim opisane wszystkie bronie w postach, a nie co chwile nowy temat z opisem kolejnej broni.

Może i masz rację. Ale pomyśl sobie jak taki poradnik by był robiony. W CA jest około 80+ broni. Opisanie wszystkich tych broni trwałoby około 2 godzin. I nawet jeśli ss byłby w spoilerze była by to i tak cała 1 strona opisu ponad.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dobra może nie napisał prawdę o tej broni ale liczą się chęci. Na drugi raz dopracuj bardziej to co robisz i się nie śpiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...