Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob

masterofek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do tych co korzystają.

Działa wszystko dobrze? Dodali jakieś nowe rzeczy? Jak tam z banami?

Ostatni raz korzystalem jakos 3 miechy temu.

Opublikowano

Było kilka aktualizacji i parę bugów. Ostatnio na stronie była promocja przez jeden dzień i można było za darmo pobrać bota na rok. Banów trochę leci, jednak samo korzystanie nie jest niebezpieczne, jeżeli siedzisz na komputerze podczas działania hacka - często GM sprawdza czy ktoś jest na postaci, kiedy dostanie zgłoszenie. Żadnych nowości prócz usprawnień w działaniu nie było.

Opublikowano

banow takowych nie ma, jedynie przez zgloszenia i jak gm chodzi i sprawdza ;p wtedy sie sypie ich masa, w ciagu 3miechow zbanowali mi okolo 20-30 dropkow ;p ale wszystkie dropki ;D nie polecam uzywac na glownych postaciach no chyba ze siedzac i pilnujac + tak zeby nikt nie widzial :D i raczej dziala wszystko, ja tam zadnych zastrzezen nie mam

zeby nie spamowac napisze tu: ktos kiedys pisal ze idzie ale nie napisal jak, chodzi mi tu o kradniecie lota ;p kiedy wypada np miecz+0 podpisany na zolto a ktos podchodzi i mu bierze :D jak ustawic , zrobic etc zeby dzialalo?;>

Opublikowano

@up

cos duzo ci ty dropkow zbanowali a na jakims serwie? bo ja mam jednego dropka na s26 i nie dostalem ani jednego bana a dropek dropi 24/7 i jest git.

A co do bota to ja jestem bardzo zachwycony z kupna. Polecam i tyle :P

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...