Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[...]Ludzie no błagam ....Level Cap : 100

kurier0001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje wogule server Level Cap : 100 +/- jakies 1-3K free silk jak nie wiecej gdzie bedzie mozna pograc dłuzej niz tydzien z DG10 jak sie nie patrzy najwiecej zainteresowanych jest takimi serverami EU/CH or Only CHIN myśle ze jak ktos znajdzie taki server to bedzie tak dobry i poda Linka

Pilnie Poszukuję Takiego Serva

PS:Prosze piszczie kazda info jest cenna[...]

Opublikowano

Wybaczcie, ale uważam, że temat jest niesłusznie zamknięty. Użytkownik ma prawo zapytać o serwer, którego mógł nie znaleźć w spisie. Nie rozumiem sensu zamknięcia wątku. Jeżeli problemem jest bałagan w dziale może warto pomyśleć o temacie/subforum pt. 'Poszukuję serwera/na jakim serwerze grać?'.

@down

Właśnie o to chodzi - zły dział. To przenieść temat do 'serwerów prywatnych' i po sprawie. Nie wiem po co zamykać. :)

Opublikowano

Ale jest to dział publikacje ! Ile razy mam powtarzać iż ten dział służy do publikacji tylko i wyłącznie - szuka serwera ma właśnie specjalny temat. Oczywiście może napisać taki temat ale nie w tym dziale. Dlatego też zamknąłem ten temat, który był w publikacjach. Od zawsze tak robiliśmy. Zresztą zapraszam do Silkroad Private. Został dodany regulamin tamtego działu - do teraz tematy będą przenoszone.

Opublikowano

Dobra nie ma sie co obruszac ten dział czesciej jest odwiedzany wiec moze ktos tu wapadnie na taki pomysl zeby cos powiedziec a balagan jest to prawda...

Opublikowano

To że dział jest częściej odwiedzany to nie znaczy że można pisać w dziale, który jest stworzony do czegoś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...