Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która najlepsza?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w najbliższym czasie zamierzam kupić snajpę do kampy. Mam już AW lecz on się nadaje tylko na QS. Wybieram pomiędzy trzema:

Pierwsza opcja:

64181267463896071065.jpg

Druga opcja:

00135820333076628600.png

Trzecia opcja:

89117235929200016000.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

wszystkie są dobre, ale do campy to wa 2000 tak jak up mowil przerob na wa 2000 -1 tactical, bo ta bron jest chyba jedyna ze jak strzelasz to nie zamyka ci sie scope, a zarazem zadaje 100 dmg za jednym strzalem, wiec do campy chyba najlepsza z wymienionych

ale i tak zawsze bede polecac, knt-308 albo musket

@down

każda wersja musketa jest taka sama

Opublikowano

@2xup

ty wiesz co to jest recoil?

recoil to jest rozrzut broni a nie scope- celownik

@top jak mówiłem 3xup wa2000 w GE przerobiona

@edit up musket też dobry ale zależy jaka wersja

Opublikowano

wszystkie są dobre, ale do campy to wa 2000 tak jak up mowil przerob na wa 2000 -1 tactical, bo ta bron jest chyba jedyna ze jak strzelasz to nie zamyka ci sie scope, a zarazem zadaje 100 dmg za jednym strzalem, wiec do campy chyba najlepsza z wymienionych

ale i tak zawsze bede polecac, knt-308 albo musket

hehe tylko knt już na perma nie ma;/ A na l115a3 żeby musketa zrobić to w tydzień kasy nie uzbieram;/ A co do auto snajperek to i tak nimi QS robię :D

Opublikowano

Subsonic jest bardzo dobry do kampy, ale według mnie lepiej sprawdza się w niej TPG-1 Pro.

WA2000 osobiście nie polecam, nigdy nie lubiłem tej broni i źle mi się nią gra.

Opublikowano

TPG 1 pro. Nawet jeśli masz AW to oprócz campy możesz i do QS używać. Chociaż oddaje trochę nudny dźwięk, nie wtapia się tak jak ten z DSR.

Opublikowano

fk sorry bynajmniej napisałem co innego i myślałem co innego juz poprawiam thx

@2xup

ty wiesz co to jest recoil?

recoil to jest rozrzut broni a nie scope- celownik

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Ja grałem all snajpami tymi :P Jng też grałem ale mi nie podchodzi. Wybieram między tymi 3. Do tej pory grałem m99 II do campy(za gp) szukam czegoś podobnego.

Opublikowano

jak mówiłem podobne jest wa 2000 tactical albo coś tam airforce nie pamiętam nazwy taka dużaaa snajpa wersja za GP jest na cpt 2 podajrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...