Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomocy) Poj?bany spambot na FB!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Moja kolezanka zlapala dzis na kompa jakies gowno wypisujace w bardzo szybkim tempie bzdury typu "dupa" "aw381)ss" albo ciag slow "dupa, ginekolog, ramiaczka" i z 12 innych. Wykluczam trplling ze strony kolezanki, gdyz robi to w zaskakujacym tempie i tylko wtedy kiedy kolezanka cos pisze (logiczne- klika aby poczatowac i tam wlasnie gdzie sie klika spambot robi spam).

Ktos sie spokal kidykolwiek z takim gownem? Pomozcie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam podobny problem, na fb kolega wysyła mi statusy i na czacie pisze różne głupie rzeczy to na pewno ten sam spam bot co ma kolega.

Moja rada wbij na dział PC niech ci coś doradza a ty jej to przekażesz i po sprawie.

Opublikowano

Niech wypierdoli wszystkie aplikacje z fejsika i przeskanuje komputer malwarebytesem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Siema! Moja kolezanka zlapala dzis na kompa jakies gowno wypisujace w bardzo szybkim tempie bzdury typu "dupa" "aw381)ss" albo ciag slow "dupa, ginekolog, ramiaczka" i z 12 innych.

Zakładam że gimnazjum koleżanka lat 14. Pewnie jej ''chłopak'' zapomniał jej powiedzieć że nie użył zabezpieczenia a teraz zrobił spambota i wgrał do jej kompa, w końcu na pewno nie bez powodu jest w tym ciągu słów ''ginekolog''.

@top

Niech weźmie przywracanie systemu z dnia w którym tego nie miała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...