Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TYP58 59..

Gość DJ  Jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam zbadanego TYP58 full już 10k na nim mam zebrane bez premki zbieram .. brakuje mi oko 42k Wolnego ..

z T-34 jest przejście na TYP58 i 59-16 i tak podoba mi się ten czołg właśnie 59-16 jak wiadomo to scout i zajebiście mi się nim gra i teraz tak czy iść od nowa zbierać te 30k na znowu 59-16 czy iść już w IS-2 ??.. nie chce słyszec tekstów typu twój wybór, twoja decyzja czy coś ..

Opublikowano

Siemka!

Mam zbadanego TYP58 full już 10k na nim mam zebrane bez premki zbieram .. brakuje mi oko 42k Wolnego ..

z T-34 jest przejście na TYP58 i 59-16 i tak podoba mi się ten czołg właśnie 59-16 jak wiadomo to scout i zajebiście mi się nim gra i teraz tak czy iść od nowa zbierać te 30k na znowu 59-16 czy iść już w IS-2 ??.. nie chce słyszec tekstów typu twój wybór, twoja decyzja czy coś ..

W sumie ci powiem is 2 to jest jak ruskie isy i jakos powiem ci zrezygnował bym z is 2 bo to moze odbiera ale pancerz kijowy. a typ58 nawet dobry jest 59-16 jak umiesz grać to jak najbardziej polecam ;) jak pomogłem Daj Plusa ;D

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

To co ogólnie iść w T-34-1 czy IS-2?

Prawde mówią T-34-1 dobry ..

Opublikowano

IS-2 jest meh ja bym wolal cos "nowego" 59-16 jest fajny i ma fajne czolgi po nim :)

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Ale z drugiej strony to co bym zbierał na 59-16 czyli te 30-35k doświadczenia uzbierałbym na IS-2 lub T-34-1 :) sądzę, że pójdę w T-34-1 i w tym samym czasie drugą linią czyli na 59-16 bo mam nowe konto i mam do użytku 3mln kredytów wolnego 15k i typ59 do zarabiania więc wiecie na typ58 mam już z wolnym oko 25k na T-34-1 trzeba oko 40-50 lub nie pamiętam więc jasne będę miał same chinczyki :D T-34-1,59-16,typ59 :P

Opublikowano

Ja posiadam t-34-2 i wcześniejsze czołgi gra sie nimi przyjemnie aczkolwiek musisz ciągłe być w ruchu i wyczekiwać aż ofiara wystawi ci się bokiem tyłem ogólnie HT chińskie są jak ruskie tylko słabsze moim zdaniem ja IS-3 pocisnąłem na solo ich X tier

Opublikowano

Ja posiadam t-34-2 i wcześniejsze czołgi gra sie nimi przyjemnie aczkolwiek musisz ciągłe być w ruchu i wyczekiwać aż ofiara wystawi ci się bokiem tyłem ogólnie HT chińskie są jak ruskie tylko słabsze moim zdaniem ja IS-3 pocisnąłem na solo ich X tier

T-34-1 lepszy od IS-2

Czytajcie posty kolega napisał ,że temat do zamknięcia....

Co do tematu to zależy do tego czy wolisz medy czy HT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...