Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube 2 pytania

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 pytania dotyczące youtube

1. Czy po usunięciu konta można założyć drugie o takiej samej nazwie ?

2. Biorąc przykłąd RojoV13, jego nazwa użytkownika taka jest, lecz gdy się wejdzie w jego "profil" ma napisane światy urojone. Jak to ustawić ?

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Witam, mam 2 pytania dotyczące youtube

1. Czy po usunięciu konta można założyć drugie o takiej samej nazwie ?

2. Biorąc przykłąd RojoV13, jego nazwa użytkownika taka jest, lecz gdy się wejdzie w jego "profil" ma napisane światy urojone. Jak to ustawić ?

Dzięki za pomoc

1.Z tego co wiem to tak.

2.Wchodzisz w "Ustawienia kanału" -> " informacje i ustawienia " -> Tytuł i zmieniasz ;]

Opublikowano

1. Chyba tak

2. Wchodzisz na swój kanał -> ustawienia kanału -> Informacje i ustawienia i tam możesz zmienić tytuł.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dupa, a nie można ... napisali że nazwa zajęta

To chyba jasne, że się nie da, a skąd te informacje wzięli koledzy wyżej to nie wiem. Tak samo, jakbyś próbował stworzyć gdziekolwiek indziej (w grze, na stronie, na forum) konto z nazwą użytkownika, która jest zajęta przez kogoś innego. To wiąże się tylko z podszywaniem pod inne osoby, a nazwę wyświetlaną na kanale możesz zmienić w Ustawieniach na YT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...