Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row The Third-Problem

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam problem z grą Saint row: The Third. Gdy uruchamiam grę wybieram direct 10/11. Wybieram nową grę gra się wczytuję po czym wczytywanie się zatrzymuję i gra się wyłącza. pisze Saints row: The Third exe. przestał działać. Proszę was o pomoc. Mam system windows 7 a grę mam przez steama. Z góry dziękuję

skpUo.png

Opublikowano

Tak moja karta obsługuje direct 10/11, zresztą na driect 9 mam taki sam problem.

Direct mam najnowszy, zaraz zaktualizuję kartę graficzną, zobaczymy czy cos da.

skpUo.png

Opublikowano

sprawdź spójność plików gry.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

sprawdziłem spójnosc. Wszystko jest dobrze.

Zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej, dalej ten sam błąd.

Wyczytałem gdzies na internecie, że potrzeba zainstalować Net Framework 3.5, ja mam wersję 4.0, ale OK. Pobrałem 3.5 i gdy klikam 2x na niego to wyskakuje ten alert, klikam OK i nic się nie dzieje.

Macie jakies pomysły?

skpUo.png

Opublikowano

pewnie pisze Ci że masz nowszą wersje, dla tego nic sie nie dzieje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nic mi nie pisze, nic się nie wyswietla. Czy jak odinstaluje 4 i zainstule 3.5 to cos może się stać pomiędzy? Czyli po usunięciu 4? I czy potem bezproblemowo usunę 3 i zainstaluję 4?

skpUo.png

Opublikowano

a czemu nie?

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ech. dalej ten sam błąd. Odistanlowałem 4 i 3.5 dalej się nie da. Ale to dlatego bo Win7 ma już wgrane net framework 3.5.1

skpUo.png

Opublikowano

Dalej to samo. Wywala przy ładowaniu.

Dodam, że jak włącze grę i jestem w menu i zminimalizuje to już nie mogę przywrócić okienka bo wyskakuje ten błąd, że program przestał działać.

skpUo.png

Opublikowano

Robiłem z 3 razy ;). Kurde, ludzie musi byc jakies rozwiązanie :P

W końcu sobie poradziłem z tym problemem !

Wystarczyło w pliku "Display.ini" zmienić ustawienia na jak najniższe. Potem normalnie możemy zmienić na jakie chcemy!

skpUo.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Akurat mam ten sam problem. Robiłem to co wy lecz nic już nie działa. Ani zmiana w display. ani reinstall nic. Czyli wydałem pieniądze w dupę..

Opublikowano

Akurat mam ten sam problem. Robiłem to co wy lecz nic już nie działa. Ani zmiana w display. ani reinstall nic. Czyli wydałem pieniądze w dupę..

ja to załatwiłem w ten sposób, że pobrałem z netu "steam_api.dll" wgrałem do folderu z grą i jak miałem cały czas błąd, tak teraz mi się steam aktualizuje, a co bedzie potem, nie wiem, mogę tylko dodać, że z wieloma grami miałem podobne problemy i wrzucanie do folderu z grą plików .dll pomagało :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...