Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AU3 Protector 0.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc tu znowu ja, tym razem calkowicie dzialajaca wersja programu ktory zabezpieczy twoje skrypty przed dekompilacja!

program w calosci napisany przeze mnie. Podziekowania dla karolkarol21621 za pomoc w testowaniu.

Dziala na 32 bitowych skompilowanych skryptacn au3 (bez upx)

NOWA WERSJA :
http://www.multiupload.nl/3FGSITIXN3

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

@up BETA to jest test, ale zasada działania pozostaje generalnie bez zmian

Opublikowano

@up BETA to jest test, ale zasada działania pozostaje generalnie bez zmian

Wydaje mi się że mój program działa dobrze, trudno mi uzyskać jakiekolwiek informacje od Kenigera nie wiem czy on robi coś źle, trolluje czy może rzeczywiście jest w stanie to zdekompilować.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zgłosi błąd w tym wątku będę pisał do niego na pw (jak rozwiązemy problem napisze w tym temacie o co chodziło, nie chce spamu, tj 10 postów na jeden problem), także sprawdzajcie skrzynki.

Opublikowano

Poprzednia wersja miała problem z działaniem conajmiej na viscie.

Poprawiona wersja: http://www.multiupload.nl/3FGSITIXN3

Nie będę zakładał nowego tematu, szykuje wiekszy update, gui, automatyczne rozpakowywanie z upx. Ale póki co:

Pamietajcie exeka musi być 32 bitowa i ****NIE*** SPAKOWANA UPXEM.

Opublikowano

Przetestuje i zobaczę ;d Jak zadziała, to oczywiście łapiesz lajka :D Ale bardziej zaawansowani w dekompilacji niech też przetestują czy faktycznie uniemożliwi to :)

EDIT: Wykrywa to wirusa ;( Oraz jak uruchamiam to wyskakuje okno konsoli i się wyłącza. Mam windows 8 64 bit

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...