Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Zacząłem dopiero przygodę z LoLem i nie wiem kogo sobie kupić ; / Zastanawiam się nad Vayne, Fizzem , Dravem. Podkreślam jestem newbie ,aczkolwiek dobrze sobie radzę. Lubię postacie na dystans.

Opublikowano

Jeśli jesteś początkującym, a lubisz postacie na dystans to polecam Ashe na początek, a później Vayne, lub Draven jak piszesz :)

Ode mnie polecam Wukonga (masz go teraz na rotacji, polecam zagrać rundkę, czy dwie i zdecydować czy jednak nie lepiej go kupić :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Na range polecam Ci Miss Fortune lub Caitlyn, ta pierwsza ma chyba najłatwiejszą farmę w grze, ta druga kontruje prawie wszystkich ADC na linii, właśnie coś typu Vayne, Ashe.

Jeśli wolisz grać postaciamu typu ad caster, graj Jaycem, jest on ranged jak i melee.

Pozdrawiam.

giphy.gif

Opublikowano

Polecam

Varus:

Q- Naciąga strzałe i dalej leci

W-Dodatkowe obrażenia AP

E-Spowolnienie i trutka

R-Stun

Zyra

Q-Spore dmg i ożywia nasiona

W-Nasiona czyli dobre do farmienia

E-Stun i ożywia nasiona

R-Podrzuca i zatrzymuje gracza

EzReal

Q-Gdy uderzy bohatera skraca cooldown

W-Zadaje Dmg i przyspiesza ataki

E-Taki sam jak flash (szybciej sie ładuej oraz bierze dmg)

R-Leci przez wybrany obszar do końca mapy

PozdRo xD

Opublikowano

Skoro dopiero zacząłeś swoją przygodę z LoLem to nie polecam kupować postaci za 6300. Lepiej sobie kupić kilka tańszych.

Taki Ryze czy Kayle są bardzo spoko. Albo Twisted Fate - te ganki na low lvl'ach robią gry (na wyższym poziomie zresztą też :D)

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...