Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server typu rozrywki

Gość brambor20189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar otworzyć server który będzie mieć różne atrakcje lecz nie wiem jakie mają być rozrywki (Sg odpada).

Może macie jakiś pomysł co można dać i kto by chciał pomóc przy tym.

Może macie jakieś pomysły piszcie

Opublikowano

Dziękuje kowalski i obrazu mówię innym że server będzie miał łączone zabawy np paintball i parkour ale niestety server na początek będzie mieć tylko 20 slotów

Opublikowano

Też mogę ci pomóc z serwerem a co do pomysłów to jeszcze parkoury, różne minigry (simon mówi, prawda czy fałsz, ślimacze wyścigi, itp)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ram to 1024 mb ale do dysku to nic nie powiem gdyż serverownia nie udostępniła info o maszynie

serverownia to mcserwery.pl

Ale jak mój server miał 20 slotów spokojnie wytrzymywał z 25 pluginów więc nie widzę problemu z tym

i żeby nie przeciażyć servera niepotrzebnymi chunkami zrobić wszystko mozna na pustej mapce

Opublikowano

I też proszę mi nie pisać że nie da się zrobić takiego serva gdyż się da trzeba mieć łeb na karku i pomysłowości trochę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...