Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban z leave bustera...

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przyszło mi na email coś takiego

Greetings Summoner,

The account xxxxxx has reached an unacceptable frequency of abandoned games and idling during matches. You are hurting your team and the overall experience of all Summoners on the field by continuing this behavior.

Due to your continued disregard for your fellow Summoners, we have suspended your account for seven (7) days. Future offenses will lead to permanent suspension from League of Legends.

More information regarding Leaver Buster can be found at the following FAQ: http://support.leagueoflegends.com/entries/20030633-leaverbuster-faq

Riot Games Player Support

I teraz pytanie za 10000 punktów. Dlaczego dostałem bana na 7 dni, jeżeli nie mam leave'ów od 3 tygodni. To ma opóźnienie 3tyg. + ?

Pytanie za mniejszą punktację. Czy jeżeli nie jest się afk, można dostać bana za reporty"wychodzenie / afk"?

graphic.png

Opublikowano

Może dopiero teraz tribunal ocenił, więc zawsze jest jakieś opóźnienie, powiedzmy że przeważnie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nie wyszedłem ani razu. Bana dostałem po wygranej rozgrywce, przez przypadek wyłączyłem wszystko oprócz gry ( tzw. launcher i inne gówna, bo mi zacięło laptopa i odruchowo cltr alt delete i del. na 1sze 4 procesy. Pisac z tym do supp?

graphic.png

Opublikowano

Zrozumcie, że nie mam linku do spr. z trybunału! to mi przyszło na e-mail.

Greetings Summoner,

The account xxxxxx has reached an unacceptable frequency of abandoned games and idling during matches. You are hurting your team and the overall experience of all Summoners on the field by continuing this behavior.

Due to your continued disregard for your fellow Summoners, we have suspended your account for seven (7) days. Future offenses will lead to permanent suspension from League of Legends.

More information regarding Leaver Buster can be found at the following FAQ: http://support.leagu...eaverbuster-faq

Riot Games Player Support

graphic.png

Opublikowano

Bany z leavebustera mogą być nie tylko za wyjście z gry. Jeśli wyjdziesz na chwilę i wrócisz możesz dostać bana. Jeśli będziesz afk też możesz dostać bana (nawet nie musi pokazywać się to okienko z ostrzeżeniem).

Pisałeś, że zacięło Ci grę. Jeśli tak i byłeś podczas gry przez jakieś 2-3 minuty afk to ban może być za to.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...