Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aplikacje Na SD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Pytanie. Kupiłem wczoraj telefonik Windows Phone 8S by HTC i on ma wbudowane 4 gb pamięci.. Włożyłem kartę 8 gb i jak sciągam gry to jest napisane że brak pamięci,(oczywiście już zapełniłem pamięć telefonu tą 4gb) ale jak mam zrobić żeby :
-Przenieść aplikację na sd lub zrobić żeby aplikacje sciągane ze sklepu zapisywałe się na SD..

Proszę o szybką odpowiedz.. :) Daje Plusy !!! :)

Opublikowano

No właśnie może poprawi, to któraś z kolejnych aktualizacji. Aplikacje można zapisywać na karcie pamięci ale jeśli je zainstalujesz instalują się one w pamięci telefonu. I tu jest minus tego :P Nie tylko ty o tym piszesz.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam mam Windows Phone 8 S by htc i windows phone 8 nie pozwala na instalowanie aplikacji na karcie sd :) Nic z tym nie zrobisz. Polecam zakup tel. z androidem, WP to porażka.

Opublikowano

Sam mam Windows Phone 8 S by htc i windows phone 8 nie pozwala na instalowanie aplikacji na karcie sd :) Nic z tym nie zrobisz. Polecam zakup tel. z androidem, WP to porażka.

Brawo dla ciebie :) Android też nie pozwala na instalowanie aplikacji na koracie SD więc jak chcesz to idź na tego swojego Androida :) W starszych wersjach można było zainstalować ale po wyjęciu karty cały system się sypał.. teraz nawet Android ci tego nie oferuje więc?? Skoro telefon jest taki tani to co od niego wymagasz? Bo nie rozumiem. Telefony z Androidem są takie same.... Kup lumie 820 albo 720 i będziesz miał 8GB + karta SD tutaj miesjca masz full.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Brawo dla ciebie :) Android też nie pozwala na instalowanie aplikacji na koracie SD więc jak chcesz to idź na tego swojego Androida :) W starszych wersjach można było zainstalować ale po wyjęciu karty cały system się sypał.. teraz nawet Android ci tego nie oferuje więc?? Skoro telefon jest taki tani to co od niego wymagasz? Bo nie rozumiem. Telefony z Androidem są takie same.... Kup lumie 820 albo 720 i będziesz miał 8GB + karta SD tutaj miesjca masz full.....

Jak to się nie da instalować na karcie sd na androidzie ? Oczywiście, że się da !
Opublikowano

Na Androidzie z 2010 roku czyli 2.3 się da ale na nowych się nie da.... Android 2.3 to staroć.....

Opublikowano

Na Androidzie z 2010 roku czyli 2.3 się da ale na nowych się nie da.... Android 2.3 to staroć.....

Mam androida 4.2.2, a na androidzie 4.0 też instalowało się na sd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...