Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wykrywacz GM na KamerModzie

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wykrywacz gm w modzie faktycznie dziala? Na jakiej zasadzie? Czy kiedy gm napisze czy wystarczy ze jest online? Czy to faktycznie dziala jak nalezy? Ma ktos jakies doswiadczenie z ta opcja zwiazane? Z gory dzieki za odpowiedz :)

Opublikowano

Dla mnie konkretnie wykrywac Gm u KamerMod to lipa, nie wiem jak u innych ale u mnie jest taka opinia a więc dla tego wole od M2Bob, płatny ale bezpieczniejszy, juz wiele razy ocalało mi dzięki niemu konto.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Głosy są podzielone. Wiem, że na pewno wylogowuje postać/wyłącza cheaty, kiedy GM jest niedaleko Ciebie - z tym, że jest w ogóle w grze to nieprawda, bo praktycznie całymi dniami GM'owie są na serwerze ukryci komendą /inv. ;-)

Opublikowano

Osobiście to ci powiem jedno co do tego wykrywania GM'ów ... Pewnie to działa jak samochody w Afryce więc uważaj lepiej na to co robisz i o jakich godzinach - M2.pl.
Co do privów to się nie wypowiadam bo nie gram na tego typu serwerach.Najlepiej jak używasz FB od kamera lub całego Kamermoda to polecam robić to w godzinach od 8:00-24:00 Po tych godzinach albo siedź na kompie i zerkaj co się dzieję wokół ciebie :) Staraj się odpisywać na Szepty itp. itd. Uratuję ci to dupę :)
Najlepiej rób przerwy co parę godzin bo wiesz czasem się zdarza, że GM się obudzi i powędruje po mapkach ^^
Krótko mówiąc - PAtrz na godziny, nie odchodź gdzieś daleko od kompa jak masz odpalonego Bota (najlepiej nie zostawiaj na noc), Zerkaj co jakiś czas na wiadomości i world :)
Pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

@Top

Dla mnie to wielka LIPA bo niby wszystko ok. ustawione że jak jest gm to odrazu wyjdz z gry. No i wszystko pieknie okej a tu nagle patrze na szept i pare wiadomosci od [GM] no to pisze puszczam mu wałki że lagi itp a on sie mnie pyta czy cos kolomnie bylo itd. Mowie ze jakies tam bosy. Pytam kolegi obok czy tez widzi gm i powiedzial ze nikogo nie ma; ). Ale to niestety był gm i ban poleciał ; /

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Tak samo jak mi sie stało ze nie było widać gm na mapce ale na M2Bob byl taki ciemno nniebieski kwadracik który pokazywał pozycje GM i sie ruszało starsznie szybko a więc dlatego bardziej ufam M2bob

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...