Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Złodziej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koleś(Inkubator ) ten co mówił że pomaga wbijać elo ukradł mi konto sprawę za 5 dni oddaje na policje jak odda zapomnę o sprawie a jak nie

a oto jego pro gry SS (2 ss to nie gra shenem tylko ez'm)

http://zapodaj.net/914d1ab489a3f.png.html

http://zapodaj.net/013a6a6c7d01e.png.html

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Po co dawałeś mu konto?.. W 100% twoja wina. To było wiadome, że to oszustwo...

Krótko mówiąc dałeś dupy.

Opublikowano

Po co dawales mu konto.. Nawet nie wiadomo czy policja to przyjmię ponieważ sam podałeś dane osobowe czy jakoś tak i sam mu to udostępniłeś...

sygna.png

Opublikowano

Pisz do supportu oni podadzą Ci formularz, który wypełnisz po zweryfikowaniu prawdziwego właściciela odzyskasz konto bez obaw.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Po co temu oszustowi oddawałeś konto? :D On chce nabijac swoje pro elo staty na domi. :)

Opublikowano

tak zrobilem sprawa sie narazie toczy z supportem napisali mi że na 80% odzyskam

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Co mu niby policja zrobi, jak z własnej woli mu podałeś passy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

konto należy do Riotu wiec o jego kradzież nie możesz ty go podać na policje tylko Riot , poza tym zrobiłeś to z własnej woli , takie sprawy najlepiej załatwiać przez Allegro jak cie oszuka ma odpowiedzialność prawna za to

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Co z idiota. Policja powie, panu dziękujemy, proszę nam nie zawracać głowy jakimiś duperelami. Po co dawales mu passy, wszyscy co piszą na chacie w grze to oszuści, to samo na forum. Możesz zaufać tylko z allegro lub z eloboostara.

Opublikowano

Co ma wynikać z tych screenów ?

Po chuy dałeś te SS'y jak nic z tego nie wynika ?

Dał je po to, żeby poprzeć dowodami swój debilizm.

@topic

Gratuluje Ci. Wejdź jeszcze na czat "Noob" i szukaj gościa co rozdaje Free RP, dzięki temu nadrobisz stracony czas kupując ip boosty i postacie

heh

Opublikowano

dd644ac28153fbca1a6cfbad4576f9b7.jpg?133

Ps. Czy tylko mnie totalnie rozpierdoliło to, że on na tych screenach pisał pędzlem w paincie zamiast normalnie? Jaki ogar, ja jebie, sądząc po tym, że dał to konto to myślę, że nawet nie wie, iż taka opcja istnieje w tym programie...

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...