Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 6 dodań i 6 zmianek na 20 lvl-u

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robimy postać na przykład o nazwie "lolek", mamy skrzynkę i nic
więcej, dajemy na postać potek, tyle żeby zapchać całe EQ (robimy to
gdzie kolwiek, nawet na DH nie da się zabrać).
Otwieramy szkatukę, właśnie wyleciała nam na ziemię ;).
Szybko klikamy "Zmiana postaci".
Usuwamy postać i robimy drugi raz o tej samej nazwie (lolek).
Podnosimy ją, mamy dwie skrzynie na jednej postacii.
Wbijamy 20 lvl i otwieramy obie na raz ;D.
Dostajemy z jednej x3 dodania i x3 zmianki, z drugiej to samo.
Sam wymyśliłem ;), działa.

Link do oryginalnego tematu:

http://4cheats.xaa.pl/index.php?/topic/229-tut-6-dodan-i-6-zmianek-na-20-lvl/
Opublikowano

Podałem tylko link do oryginalnego tematu, żeby nie było że "kopiowane z innego forum" ;)

Opublikowano

Niezbyt portrzebne bo jak potrzebujesz zmianek to wyexpienia 20 lvl'a to jest 10 min

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Jeszcze troche i nie bedzie mozna pewnie tak robic . Cos czuje ze poblokuja i skrzynki beda przypisane do nazwy postaci i bedzie brak mozliwosci przekazywania czy tez wywalania . Byl temat o tym na forum metina i zostal usuniety . Moze przyjdzie patch i zablokuja.

BUM

Opublikowano

Niedługo wyjdzie ten nowy update także się przekonamy co to będzie :P Osobiście to co to za problem rzucić item drugiej postaci żeby ulepszyła ci lub zmieniła bony ;0 ?
Wynik ten sam tylko mniej pierdzielenia, ale bug bugiem należą się gratulacje :) +

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

bardzo dobry sposób polecam :)

na sylwestra na 3 kompach expiliśmy na raz po 3 postacie na każdym kompie na każdym ch osobno :)

w sumie wybonowaliśmy 2 fms'y +30 średnie i 1 fms'a 41 śr ;))

+ do zbroi wbiliśmy 2k hp ^^ i mamy już dropa od tamtej pory :PP

bardzo dobry sposób zeby zarobić

polecam.

Opublikowano

Niedługo wyjdzie ten nowy update także się przekonamy co to będzie :P Osobiście to co to za problem rzucić item drugiej postaci żeby ulepszyła ci lub zmieniła bony ;0 ?

Wynik ten sam tylko mniej pierdzielenia, ale bug bugiem należą się gratulacje :) +

Tzn. to jest na takiej zasadzie, że podexpiasz JEDNĄ postać do 20 a masz x2 razy bonki, to to nie to samo co przerzucić itema na inną postać i nią polepszyć ;p

@mkkmarcin

Zablokowanie możliwości wyrzucania tego jest prawie niemożliwe, wywala automatycznie serwer przy full EQ, chyba że wpadną na ten pomysł aby wywalało skrypt który zablokuje możliwość otwierania skrzyni przy full EQ ;), a z tym że jest przypisany do postaci, to oto właśnie chodzi, żeby zrobić postać o tej samej nazwie ;D

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem konto po update dzisiejszym i nie można podnieś takiej skrzynki na postaci o tym samym nicku

Potwierdzam, sprawdzałem dzisiaj o godz 15:30 również mi nie działa :(

Opublikowano

Ciekawy sposób. Nie wpadłem na to wcześniej i chyba wiele osób też nie, dlatego dostajesz ode mnie like'a. Oczywiście podpinam do głównego spisu poradników. ;-)

Opublikowano

Ciekawy sposób. Nie wpadłem na to wcześniej i chyba wiele osób też nie, dlatego dostajesz ode mnie like'a. Oczywiście podpinam do głównego spisu poradników. ;-)

czytałeś mój post jak i następce ? Chyba nie ...

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Ten sporób sprawdzalem juz z miesiac temu jak bugowali skrzynki z full eq i i ze nazwa znikala i podnosili , i pomyslalem wlasnie ze zrobie postac , usune ja i zrobie ten sam nick ale postac oprocz nicku ma swoje jakby ID i nawet nową postacia o tym samym nicku nie da rady tego podniesc, Sprawdzalem ten sporób np. na Balanti z miesiąc temmu, na PL z 3 tygodnie temu. NIe dziala ;)

Opublikowano

zapomniales dodac ze te zmianki i dodania da sie wykorzystac tylko do zbroji i broni do max.40 lvl.

No to chyba wiadomo...z resztą, jak ktoś po przeczytaniu Tuta, będzie chciał użyć "buga", to wie jak on działa i do czego służy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...