Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mogą mnie zbanować?

bartastako1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam prędkość maksymalną 480 km/h to moga mie zbanowac, jesli tak czy da sie usunac ta predkosc maksymalna? NIestety zaluje uzylem trainera i wziolem te njaszybsze auto w grze noi jechalem na wyscigu i d*pa zaliczylo mi 480km/h. ;/

Opublikowano

Jeżeli ktoś to zauważy i cię zaraportuje, to najprawdopodobniej dostaniesz bana.

Niestety nie da się tego usunąć.

Opublikowano

działa działa i pewnie możesz się niedługo spodziewać bana

A jakim autem i na jakiej trasie go zrobiłeś ?

Opublikowano

Ban to kwestia czasu a raczej młota moderatora. Zobaczą w statystykach tą prędkosc i over

Ale Ea banuje bardzo rzadko, więc nie martw się o nic :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie wiem co to bedzie wlozylem w to 60 zl kur.. , ale lepiej zrobie sobie nowe konto i na nim sobie teraz kupie boosty i kupie paganke , ach trudno . Sa sposoby zeby wejsc do gry jak sie ma bana ?

Opublikowano

czaisz to 4 silniki ultra w magazynie 4 turbo ultra 1 przekladnia ultra 1 chamulce ultra i 2 zawieszeni ultra bez cheatowania , a teraz sobie wlaczyl=ylem trainera i du*pa .. jprdl, a Ty cheatujesz? :D

Opublikowano

Ja to robię już "dyskretnie" z umiarem :D

Chociaż na starym koncie przedawkowałem z bugowaniem body i mnie zgłoszono i bana zarobiłem ( Już załatali) :(

Opublikowano

czlowiek uczy sie na bledach, nie moge przebolec tych czesci , ktore szykowalem do pagani , gdyby nie ta predkosc to by bylo dobrze, ale mam u siebie gosci ktorzy maja 435 i znam ich od 2 miesiecy i ich nie zbanowali, wiec nie wiem moze nie patrza na to .. jak myslicie kiedy mnie zbanuja ?

Opublikowano

Jakim autem i na jakiej trasie go zrobiłeś ??

Może jest to możliwe bez trainera... są takie przypadki...

Opublikowano

Gdyby Cię zbanowali możesz się kłócić i kłamać, że to przez to, że mapa Ci się nie wczytała i wypadłeś "poza tekstury", spadając taką nabiło Ci prędkość po czym wróciło na trasę. Jeśli natrafisz na kogoś komu nie będzie chciało się sprawdzać to możesz odzyskać (w przypadku bana).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...