Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale.de Ban :(

kamilos10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was poprosić o pomoc . Ponieważ niedawno wlepili mi bana i tam napisałem do supporta czy możliwe jest unbann lub coś takiego to on wysyła mi tą stronę http://www.nostale.de/pillory abym wysłał mu za co dostałem bana itd ale okazuje się że nie ma tam mojej postaci wiec pytam się was co to może być i czy jest jakaś możliwość aby odzyskać konto !

Opublikowano

Jezeli dostales bana za minigame hack lub cos podobnego (chodzi mi tu ogolnie o czity) odpisza Ci, ze unban bedzie niemozliwy- w regulaminie jest napisane ze jest za to stala blokada konta i niema od tego odwolania. Jezeli nie- postaci wyszukaj wybierajac najpierw "Charakter" z listy, pozniej wpisuj nick (duze/male litery takze uwzglednij)

Opublikowano

Zielak wiesz co kurde ale mojego konta na tym pręgierzu nie ma Wpisuje LothPL i nic jakby nie było takiego na tej stronie więc nie wiem co z tym robić próbuje z supportem coś ale :D z nimi się dogadać to minie ruski rok i też się nie dogadam

Opublikowano

Fakt postaci niema, czyzby postac zostala usunieta? Ciekawi mnie to, co oni zrobili skoro nie ma takiego nicku na liscie.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to na NosTale DE można posługiwać się jedynie językiem Niemieckim i Angielskim, więc może rozmawiałeś z kimś po Polsku? Nie sądzę jednak, żeby była za to duża kara, więc abyśmy wiedzieli za co dostałeś bana przydałoby się dowiedzieć na ile tą blokadę dostałeś.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Gadałem z nimi po angielsku i kara za Cheat engine na tartaku :P a na ile dni to nie wiem

Dobra temat do zamknięcia odpisali mi że ban na stałe :( szkoda dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...