Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModernCraft [4Fun][FreeBuild][Dodatek: Survival + Wojny Gildii][100 Slotów][Expiarka][Farma zwierząt][Automatyczne działki][Super drop z STONE]

TheMarexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg ModernCraft S2 4Fun

informacje.png

strzalka.gifTYP: 4Fun

strzalka.gifSloty: 100

strzalka.gifIP: mc.systemz.pl:2245

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Nie

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png
[HeadAdmin]TheMarexPL

[HeadAdmin]YosuCraft

[Admin]TheMatiiiPL

pluginy.png
Skonfigurowane i wgrane na serwer

inf.png
Serwer jest typu FreeBuild + 4Fun. Na serwerze jest łatwo o surowce. Są expiarki, farmy zwierząt, tartak, oraz mapa gildyjna. Na serwerze jest także możliwość grania na mapie Survival gdzie można założyć gildie za 1000 Dollars.

Oto kilka fotek z serwera:

Tartak + Kopalnia

post-464917-0-34200800-1361980090_thumb.png

Spawn na którym jest mini sklep, regulamin, portale

post-464917-0-81306100-1361980099_thumb.png

Farma zwierząt:

post-464917-0-88800900-1361980105_thumb.png

Generator by -outi-

PROSZĘ ADMINISTRACJE O ZAMKNIĘCIE STAREGO TEMATU: Powód: Nie wiem czy on jeszcze istnieje i nie mogę znaleść go ;(

Opublikowano

Dobra, teraz mi to już wisi co napiszę więc po 1. Administracja jest beznadziejna.. Head admin... Widzi na chacie posty JEBAC KRYJKA i STRAJK, DAJCIE MU BANA BO JA TAK CHCE i zabiera za to admina. 2. server nie dopracowany i ogólnie kiepski Nie polecam! Poza tym Założyciel tematu nakłania wsyzstkich do pozytywnych komentarzy...

Opublikowano

Dobra, teraz mi to już wisi co napiszę więc po 1. Administracja jest beznadziejna.. Head admin... Widzi na chacie posty JEBAC KRYJKA i STRAJK, DAJCIE MU BANA BO JA TAK CHCE i zabiera za to admina. 2. server nie dopracowany i ogólnie kiepski Nie polecam! Poza tym Założyciel tematu nakłania wsyzstkich do pozytywnych komentarzy...

Kryjku muszę Cię zawieść ponieważ miałeś już kilka szans jak byłeś adminem...Moja wina że każdego denerwujesz i gnębisz ? Każdy z serwa Ci to powie, że ich trollujesz. Co miał znaczyć kut*s na działce gracza o nicku AviPlay ;) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...