Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu tak mało małży?

beybus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używam fishbota od kamera z wędką +8 (!) na m2.pl

Nie wiem czy coś robię źle czy co (czas wędki na 2.6k jak na tabelkach) ale w 2 dni łowienia mam tylko 4 małże, da się jakoś poprawić ten wynik czy po prostu nie mam szczęścia?

Pamiętam, że jakiś czas temu po nocy miałem parę pereł, a teraz w 2 dni 4 małże.

Opublikowano

Używam fishbota od kamera z wędką +8 (!) na m2.pl

Nie wiem czy coś robię źle czy co (czas wędki na 2.6k jak na tabelkach) ale w 2 dni łowienia mam tylko 4 małże, da się jakoś poprawić ten wynik czy po prostu nie mam szczęścia?

Pamiętam, że jakiś czas temu po nocy miałem parę pereł, a teraz w 2 dni 4 małże.

Próbowałeś innym FB?

Opublikowano

@up Mój drogi mogę ci osobiście potwierdzić, że ja na tym samym FB wyłowiłem w okolo 5 h około 10 małży wędką +4 :) (m2.pl) także nie obawiaj się tu o FB bo tak naprawdę to poniżej +4 są właśnie problemy z łowieniem ryb a małże to jest czyste szczęście, tak samo jest z innymi itemami (coś może mieć 12% drop'u a tobie dropneło za 2 razem a innemu po 2 tyg farmienia :P) Szczęście i tylko szczęście się tu liczy :)
Pozdrawiam :)

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...