Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Słuchawki do 500 zł

jWojcik637

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jak w temacie szukam słuchawek do 500 zł. Dobrze by było żeby były to dobre słuchawki ,Dolby Digital surround (<--- Nie wiem czy dobrze napisałem) 5.1 lub 7.1.

Obecnie gram na głośnikach Ojca, jest to kino domowe ze wzmacniaczem SONY (za ok 8 tyś) 2 pary kolumn (sztuka po 1,5 tyś) kabel optyczny za 600zł i kable do kolumn odchodzące do wzmacniacza za 800 ,nie jestem bogaty tylko ojciec zbierał na to przez 2 lata.

Szukam słuchawek bo na głośnikach nie słychać tak dobrze kroków , a tu zagłusza piesek tu siostra.

Jeśli coś usłyszę to na głośnikach nie wiem skąd to.

Mam jeszcze pytanie czy jak kupię słuchawki z jack 3,5 mm , podłącze do ps3 przejściówkę jack->usb

to nie pogorszy jakości dźwięku.

To tyle pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Zalezy jesli kupisz nie odpowiednie sluchawki to bedziesz dokupywal eeee karte dzwiekowa wiec paczaj nie na cene ale eeeeee (puzniej dam edit teraz nie pamietam chodzi o to ze sluchawki maja Ci dobrze dzialac odrazu po podlaczeniu ) Ja Ci polecam creative fatality albo tritton ax pro 720 sa jeszcze takie zielone razera ale nie pamietam ich nazwy plus dodam Ci ze jesli zdecydowal bys sie na creativy to kupisz sobie do tego myszke i podkladke dobra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...