Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] amerykańskie ip... na CA NA

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak poszukuję tak jak w temacie czegoś takiego... najlepiej jakby ping nie skakał min 2 kreski ping lub 3, a połączenie min 3/4 godziny... obecnie z vpncreatora nie jestem zadowoloyn.

Płatne: max 10 euro, i tylko z psf ;D wiecie o co kaman [.. bezsensu za ip amerykańskie... po 10euro+ tak jak na vpnreac...] za msc idzie minimalnie ale wtedy to bez ograniczeń :) dam like za sprawdzone

33 pisze z zagranicznego ip nie pisac o wlamaniach

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

2 metoda... nie działa film zgasl

3: nie, brak downloadu, 0 opisu nie rozumiem...

"+"

Opublikowano

Nie wiem czy działa, ale możesz spróbować CyberGhostem tam masz Premium przez 30 dni początkowo.

Opublikowano

a co z jakością? udzwiga max 1h polaczenie? gram na NA bo lepiej ;ff?. jakies poradniki?

"+"

Opublikowano

A jakby co, ich wszystkie sterowniki mozna bezproblemowo pozniej usunac?

"+"

Opublikowano

A z jakim miastem się połączyć aby uzyskać połączenie z NA? NY nie idzie.. na free

@EDIT

Nie moge sie polaczaczyc z zadnym, jakis poradnik aby miec amerykanskie ip i aktywowac free konto? bo nie kumam tego cybska gówna, nic nie dziala bo premium nie mam.

"+"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Private tunnel polecam, lecz ma sie tylko 100 mb do wykorzystania po rejestracji więc starczy ci na 1-2 logowania :/ dosyć szybkie lecz ligi muszą być

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polecam CyberGhostVpn rejestrujesz sie, wchodzisz na faceeboka wpisujesz to w wyszukaj znajomych : CyberGhost VPN Serial klikasz lubie to kopiujesz serial i wklejasz w cyberghost i masz premium na 30 dni :) wybierasz sobie jakie IP chcesz a po 30 dniach zakladasz nowe konto na facebook'u i robisz to samo :) masz nieograniczony transfer i nie rozlacza sie co godzine i lagi sa male.

Opublikowano

To tak poszukuję tak jak w temacie czegoś takiego... najlepiej jakby ping nie skakał min 2 kreski ping lub 3, a połączenie min 3/4 godziny... obecnie z vpncreatora nie jestem zadowoloyn.

Płatne: max 10 euro, i tylko z psf ;D wiecie o co kaman [.. bezsensu za ip amerykańskie... po 10euro+ tak jak na vpnreac...] za msc idzie minimalnie ale wtedy to bez ograniczeń :) dam like za sprawdzone

33 pisze z zagranicznego ip nie pisac o wlamaniach

To może ja zaproszę na swoją stronę x

ping z Polski do Stanów około 140ms

Odezwij sie do mnie na maila, to przetestujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...