Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HACK BFH

exibit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda następująco, posiadam hacka do BFH, którego udostepniam za doładowanie w play 5zl, wraz z instrukcja jak uzyc zeby nawet PB sie nie polapal

pewnie niektorzy odrazu powiedza ze chce kogos okitowac.... zaznaczam ze nikogo nie zmuszam do tego, jedynie daje Wam mozliwosc 'nabycia' - nie chcesz, nie korzystaj, a marne komentarze pozostaw dla siebie

na tym hacku potrafie grac po 4-5 godzin dziennie bez zadnego kicka i na roznych serwerach, jesli grac rozsadnie to nawet gracze o nic Cie nie posadza

Mam zasady jasne i nienaruszalne, 'cos za cos', wysylacie mi kod doladowania, ja sprawdzam, w zamian na maila wysylam hacka oraz screeny co zrobic zeby nie zostac wykrytym

Dodatkowo informuje ze wysylam hacka wszystkim ktorzy sie do mnie zglosza w PIATEK (1.03.2013) - wszystkim na raz
istnieje mozliwosc wysylki w czwartek jesli zglosi sie do mnie zadawalajaca mnie ilosc osob

Prosze o kontakt na maila [email protected]

kody doladowania prosze wysylac dopiero w czwartek(wieczorem)/piatek, poki co prosze o poprostu zgloszenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...