Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PVP][24/7][NO-WL][40s] ArmyCraft - Twoje centrum PVP. Zajrzyj i przeczytaj !

YankeSSu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

98371090908605187876.png

IP: s141.csrv.pl:29329

Skoro tu zajrzałeś, zapewne lubisz serwery tego typu?

Na pewno :)

Tak więc, mam dla Ciebie dobrą informację - świetnie trafiłeś !

Serwer który za chwile zobaczysz, to dobrze skonfigurowany, z silną maszyną na którym przyjemnie można pograć

z przyjaciółmi. Tak, zapraszaj ich jeśli nie ma z kim pograć, a to smutna informacja. Niestety. Na serwerze nie gra was wielu,

a to szkoda, był jeden dobry dla niego dzień, lecz tylko jeden. A teraz co ? Gdzie się podzialiście ? Czekam na was !

Moje zdanie o tym serwerze jest takie:

Serwer nie jest najlepszy jaki mógłbyś sobie wymarzyć, ze względu na mapę. Ciężko tak wielki

obszar samemu wygospodarować. Ale nie przejmujcie się tym, co jakiś czas, wznoszone będą

co nowe to budowle, dające więcej zabawy. Staram się oto ze wszystkich sił. Mam tylko

nadzieję, że to, nad czym tak długo pracowałem, nie pójdzie na marne i da mi odrobinę,

tej satysfakcji.

To może trochę napiszę co i jak ?

A więc zaczynamy w takim oto miejscu:

84820465101747256586.png

Podoba Wam się ? Może odrobinkę ? Zobaczymy.

Po prawe można zauważyć przejście w pomieszczenie, gdzie można zakupić enchant. Zapewne się to przyda.

Ceny nie są niskie, lecz patrząc na szybkość zarabiania pieniędzy, jest bardzo dobrze.

A co mamy po lewej stronie ? Otóż informacje. Są one niezbędne dla każdego nowego

gracza. Ponieważ mamy tam opisane, jak można handlować, a jest to co dla niektórych

skomplikowane, mamy jeszcze komendy umilające grę,

jak i regulamin.

A tak szybko mówiąc, przejście znajdujące się na środku, doprowadzi nas do ogólnej mapy którą zaraz wam pokażę,

jak i teleportów na mniejsze areny.

Większość z Was raczej orientuje się od czego mogą być te skrzynie na środku. A są to startowe przedmioty,

bez których raczej się nie wzbijesz na Mistrza. Mistrza ? Jakiego Mistrza ? Otóż na serwerze abyście mieli

o co się naparzać wgrany został plugin na level'e. Co któryś tam level, otrzymujemy rangę.

Od zwykłego Wieśniaka, po super mocnego Mistrza !

Dodam jeszcze, że co taki level, dostajemy ciekawe rzeczy.

Dobra, dość już tu opisałem, przedstawię teraz kilka screen shot'ów ukazujących mapę ogólną, na której

można się bić, jak i szukać ukrytych skrzyń z przedmiotami.

45461524731915498769.png

Dobrze, zobaczyliśmy oraz dowiedzieliśmy się, co i jak. Skusiło Cię to do zagrania ?

Mam nadzieję :)

No... Trochę się już rozpisałem, ale dodam tak na szybko coś jeszcze.

Zwierzęta, jak i potwory są wyłączone, wyjątkiem mogą być eventy.

Nether, jak i świat end także zostały wyłączone, są one zbędne.

Nie długo będzie i też strona naszego serwera.

Tak więc, żegnam się już z wami i masz mnie odwiedzić. Żartuje, nie spodobał ci się, skomentuj nawet negatywnie,

pomożesz mi, będę wiedział co źle robię, dzięki !

Opublikowano

Polecam! Po prostu epik... Dawno nie grałem na TAK DOPRACOWANYM serwerze! To nie zwykły PVP - wychodzisz i lejesz się. Różne parkoury, gdzie można zdobyć poty, broń i inne. Miła administracja (na prawdę, poświęci każdemu graczowi trochę czasu!). Epik, epik epik. Unikatowy, epicki serwer, bardzo mi się spodobał.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nazwa serwera:

DragonServ

IP serwera:

s139.csrv.pl:27522

Maksymalna ilość graczy:

40

Typ serwera:

FreeBuild + Surowcowa

Premium:

Nie

Administracja:

[HeadAdmin]Marcin

[Administratorka]Emxio

[Administrator]Gerber

Płatne funkcje:

Na naszym serwerze jest auto SmsShop znajduje się on na forum. Link do forum na serwerze !

Opis serwera:

Na serwerze jest miła atmosfera i administracja.

Aby zarobić pieniądze trzeba grać na serwerze , zatrudnić się w zawodzie lub kupić w SmsShopie.

Na mobarenie mamy własne klasy :)

Automatyczne sprzedawanie działek.

Inne informacje:

Prezentacja na youtube:http://www.youtube.c...h?v=f-FKNw3NWqk

Wejdź ! ! ! ! ! !

Opublikowano

Super serwer Polecam a i Mapka z LegendCraft

WitheList Jest :P

Yankes Cz Moge pomóc pszY Serwerze Mój nick:XxDemonPvPxX

Jeśli Moge dodaj do WitheList wbiję

Opublikowano

Fajny Serwer się zapowiada ;)

A tutaj jest white lista czy na razie off ?

EthanaEU2.png

CZAS NA ZMIANĘ Z - NA + LICZĘ NA WASZE WSPARCIE.
PAJACYK.PL- wejdź i kliknij :)

Opublikowano

som Prace nad Mapką

Mogę Pomóc nad Mapką?

som Prace nad Mapką

Mogę Pomóc nad Mapką?

PROSZĘ moge pomóc?

Opublikowano

Nie rozumiem wszystkich waszych wypowiedzi, że mapka jest z legendcraft. Mapa budowana wyłącznie przeze Mnie, tak ciężko wam to wytłumaczyć ? LegendCraft ma zupełnie inną, więc pojęcia nie mam o co wam chodzi.

Opublikowano

Aktualnie trwają prace, m.in. nowa mapa. Serwer będzie gotowy 03.03.2013 około godziny 12 , jeżeli nie będzie utrudnień , przepraszamy za problemy.

TEAM SERWERA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...