Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wifi hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc
czy jest jakis program ktory wygeneruje prawdziwy kod wifi ?
bo mam w szkole ale tylko w niektorych miejscach :P a np. w sali nie tzn. jest zablokowane ''pokoj nauczycielski''

Opublikowano

Są niby programy łamiące hasła do wifi, ale one nie działają tak jak byśmy chcieli.

Imitują tylko włamanie do sieci. W taki sposób nie będziesz kradł neta w szkole ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

BackTrack 5 na laptopa/PC. BackTrack 5 to cały system operacyjny, tak jak Windows, Linux czy OS X ale umożliwia on włamanie do sieci Wi-Fi. Na telefon nie ma takich programów.

Btw. kiedyś widziałem na SilkRoadzie program łamiący hasło do Wi-Fi, może nadal jest, nie wiem, dawno nie wchodziłem.

Opublikowano

Całkowicie nie możliwe jest (włamanie,zdobycie hasla) na androidzie !! Wszystkie programy to jest jedna wielka imitacja.. Z poziomu Komputera owszem jest to mozliwe tak jak wspomniał kolega za pośrednictwem owego systemu , lecz jest jeszcze opcja wlamania przez cmd .. ale to nie dla cb (tylko WEP) :) Jak co 3-maj link

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...