Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomozcie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Potrzebuje pomocy w dwoch sprawach, a własciwie to w jedniej - wyborze urzadzenia.

Otoz :

Chciałbym sobie kupic tablet lub telefon, ale problem jest w tym, ze nie mam teraz kasy, aby tak odrazu wywalic te pareset złotych i chciałbym wziasc na raty.

I bardzo prosiłbym Was, o jakies strony, na ktorych bez wiekszych problemow mozna wziac owe urzadzenie na raty.

Jesli chodzi o tableta, zdaje sie na Was, w wyborze modelu. Chciałbym tylko zeby mial 10 cali , 1 gb ramu 16 lub moze byc te 8 gb pamieci.

Urzadzenie głownie bd mi słuzyło do ogladania filmow, przegladania neta i czasami do jakiejs gry.

Jesli chodzi o tel. to sprawa wyglada tak, ze chciałbym wziac w abonamencie, lub jakims mixie, what ever.

I tu do wyboru sa dwa tel. Samsung galaxy SII lub Samsung Note. Gdzie i jaki tel bd mozna wziac najtaniej. To chyba tyle :p

P.S. Sie rozpisałem xD

Bd lajki i licze na pomoc.

Opublikowano

Nie za bardzo sie znam ale zobacz sobię na serię Ainol, chyba że chcesz oryginał.
A telefon nie opłaca się brać w abonamet pomijąc te całe minuty i sms które dostajesz to i tak sporo przepłacasz.

Opublikowano

Apple - spora kasa

Samsung - całkiem niezły

Google nexus - nie wiem

Ainol - któryś z modeli ma dobre podzespoły a jest tanszy od innych - ja polecam

Opublikowano

Overmax

masz tyle sklepów wokoło siebie, allegro, mediamark itp tam pytaj. to że można nie znaczy że dostaniesz. w razie odmowy musisz zapłacić za zakup !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na raty sa jakies wymogi ? przeciez to nie kredyt

nie kupowalem w tym sklepie wiem tylko ze czasem maja calkiem niezle ceny

Opublikowano

Dużo rzeczy które oglądałem na allegro pod ceną miały notkę z kalklatorem i ceną jaka bedzie sie placic na raty znajdz to sobie i poczytaj

Opublikowano

Jeżeli nie masz kasy to kup galaxy note 2. I wtedy tabletu nie musisz kupować:-)

Tablet za 900 zł w świat kierowcy - PLUG 10.1, może się dogadasz co i j z ratami

image.png 

Opublikowano

Ale to jest tablet :p

Specyfikacje ma dobre. Moglby sie ktos obeznany w jego temacie wypowiedziec.

No to tak.

Za 899zł kupisz tablet Plug 10.1 . 10,1 cala, 1280x800 rozdzielczość oraz 4.1 jelly bean.

Tablet ładuje się 3h, a działa do 10h. Bardzo zbliżony do galaxy taba 2. W antutu benchmarku ma 10533pkt.

image.png 

Opublikowano

No to tak.

Za 899zł kupisz tablet Plug 10.1 . 10,1 cala, 1280x800 rozdzielczość oraz 4.1 jelly bean.

Tablet ładuje się 3h, a działa do 10h. Bardzo zbliżony do galaxy taba 2. W antutu benchmarku ma 10533pkt.

Tyle że za 899 mam nexusa 7 ..

A podobno nie lubisz drogich tabków.

To co bd lepsze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...