Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GM mnie przeteleportował?

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Juz dwa razy stało mi sie ze moja postać sie przetelportowała sama na jeden róg mapy kiedy dropiłem na M2Bob i moje pytanie jest czy to był GM???

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jeżeli nie zostałeś zbanowany to raczej nie + Gm by tam nie wszedł bo w rogach zawsze góry/woda/inna martwa strefa.

Musiałby się teleportować komendą tam , a na to Oni są za mało ogarnięci :D

Pewnie jakiś bug

Opublikowano

Wczoraj i dziś mi się to stało i szybko się wylogowałem bo martwiłem się o bana i może mnie to ocaliło i od pierwszego razu M2bob często wykrywa GM koło mnie jak boce. Chyba mnie szpiegują czy coś xD

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Mnie jak na bobie jechalem to tepnal do tej zagrody z końmi xD ale bana nie było xD. PS. bot nie raz sam lezie w róg mapy, nie wiadomo czemu.

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne, że to był GM i jeśli dostał np. zgłoszenie, że dana postać może expić na expbocie to Cię przeteleportował, aby sprawdzić czy ktoś siedzi na postaci. Jeśli odpisałeś to nie dostałeś bana - proste, :-)

Opublikowano

Bot sam se dropił a kompa mam blisko łużka a więc widze co robi i nagle w jakiś róg mapy się tp, szedł z 1 sek a potem się wylogowałem.

A więc to ze idzie na róg mapy to wina bota a nie GM???

1370985415-U261426.png

Opublikowano

hmm ja ostatnio mialem taka sytuacje, boce w m2 chujno na metkach w ciagu nocy, rano wstaje i jestem off ;d logam sie a tu w m2 siedze u redkow xDD w tej sytuacji chyba gm ;d bo mialem zaznaczona opcje ze jak gm obok czy tam napisze mi wiadomosc to ma wylaczyc bota ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...