Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] lee sin useless?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Co to do cholery jest. W co 2 meczu instaban lee sin, w każdym musi być picknięty. Każdy pisze pick lee or ban. Nigdy tak nie było...

graphic.png

Opublikowano

No ja cie kurwa pierdole.

Były już chyba 3 takie tematy.

Zaraz założę temat "SONA AD JUNGLE KURWA USELESS????????????????????????!".

Nastała moda i wuj, poza tym wiesz co znaczy useless? Bo po nazwie i treści tematu mogę stwierdzić że chyba kurwa nie.

Game Over

Opublikowano

Lee sin to op postac wbija sie pod turreta i wybija przecwnika spod tureta oraz ma szybkie ganki i dobry system escape sam nim carruje rankedy

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Az sie poplułem..

leeSin jest zbyt dobry na twoja psychike , nigdy nie ogarniesz to CHAMPA D:

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAH, Bosh, dawno się tak nie uśmiałem xDDDD Beka z nazwy tematu. Człowieku, wiesz co to znaczy useles? Po drugie jakby był useles, to nie carrowałbym nim gier. On jest dobry jako top, jungler, mid (a nawet na wyższym elo widuje się go pod supporta)...

Opublikowano

Witajcie. Co to do cholery jest. W co 2 meczu instaban lee sin, w każdym musi być picknięty. Każdy pisze pick lee or ban. Nigdy tak nie było...

JESLI UWAŻASZ ŻE LEE SIN JEST USELESS TO JESTEŚ DEBILEM. AMEN.

Opublikowano

Lee od paru miesięcy jest popularną postacią, często banowaną i pickowaną, więc to nie nowość. Dzieje się tak, bo jest po prostu mocny, jego mechanizm jest so good.

Opublikowano

Dokładnie jest bardzo mocny , myślę że jego popularność jest bo staniał z 6.3 do 4.8 kpz

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie wiesz co to znaczy :> pewnie ci chodzi że jest OP.

Postaci OP niema , są tylko skille OP , postać jest wtedy OP jak gracz wie jak to wykorzystać ;).

Lee Sinów widziałem może na 5 , 2 dobrych reszta straszne lamy , płakać mi się chciało jak widziałem jak oni nim grają ... jak nie lee sinem.

Ja nim grałem mało , ale wiem co on potrafi , to jest tak mobilna postać że po prostu nie dziwić się że go banują , nim możesz z największego gówna uciec :> , i każdego pokonać sprytem , oczywiście nie zawsze.

Dla mnie to jeden z lepszych championów właśnie ucze się nim grać , tak żeby opanować go do Perfect.

Nie wiem jak można go nie lubić .. może dlatego że dużo osób nie ogarnia mechaniki i lubi gry uderz zabij odejdź :> moim zdaniem zero przyjemności , np taki darius :D przyjdź zrób ks ultem i myśl że dobrze gra :) w sumie teraz nerfa dostanie sory że wchodze w temat dariusa , chciałem zrobić porównanie do lee sina , dobrze wiecie o co mi chodzi.

Pooglądaj sobie czasem dobrych streamerów , poszukaj jak grają lee sinem :> zobaczysz co to ścierwo potrafi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...