Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie ten zestaw?

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie ma on być do gier planuje go kupić jak oceniacie maksymalnie mam na wydanie 1700zł oto zestaw:

CPU:Intel Core i3-3220
RAM: Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9
MOBO:Gigabyte GA-B75M-D2V
GPU: Sapphire ATI Radeon HD7770 1GB DDR5/128bit
HDD:Seagate 500GB SATA3
PSU: Corsair VS Series 450W
Napęd: Asus nagrywarka DVD DRW-24B5ST
CASE:SilentiumPC Brutus 410
334qlo8.jpg
Opublikowano

Już ci mówiłem na gg, że lepszego w tej cenie nie znajdziesz.

Chociaż jakbyś chciał robić o/c, a wiem, że nie będziesz chciał, bo pewnie się boisz, to 965BE + ga-970-ud3

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jest ok, jedynie płyte bym zmienił na asus p8b75-m lx

Tylko w sumie żadnej sensownej różnicy nie będzie. Wg. cen techplanet kosztuje 219zł czyli tyle samo co MSI B75MA-P45.

Równie dobrze może wziąć MSI E33 - w sumie różnica żadna (oprócz niższej ceny).

Opublikowano

Dobrze jest. Z jakiego sklepu te klamoty?

na techplanet planuje zamówić

Już ci mówiłem na gg, że lepszego w tej cenie nie znajdziesz.

Chociaż jakbyś chciał robić o/c, a wiem, że nie będziesz chciał, bo pewnie się boisz, to 965BE + ga-970-ud3

Wiem ale jakoś wole się z tysiąc razy upewnić :P i masz racje o/c nie będę chciał robić bo narazie się boje tak jakby a potem trochę roboty przy tym bym miał jak bym przekręcił za bardzo o ile można w tym zestawie

334qlo8.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem zestaw dobrze dobrany

pod te 1.7k.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...