Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Hidden Tracks by DH2005

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Przedstawiam wam nową aktualizacje Hidden Track od DH2005 (DeerHunter2005).

t6uxyp.png

Co daje?
-możliwość testowania hacków, ponieważ czas z tych trasy nie jest zapisywany w statystykach
-zwiększa statystyki wyścigów
-działa codziennie, nie np. we środy i piątki

Jak to włączyć?

1. Ściągamy plik.

2. Włącz grę.
A. Zaloguj się.
B. Wjedź do gry.

3. Zminimalizuj grę. (mapa ma być zamknięta)

4. Włączamy plik.

5. Wpisz kombinacje klawiszy, którą chcesz trasę. (pamiętaj możesz włączyć tylko jedną)

6. Otwierasz mapę i wybierasz dowolną trasę np. Silk Road, i naciskasz dołącz.

7. Wyskoczy menu wyścigu i naciskasz dołącz. (patrz ss)

Downland:

http://www.mediafire.com/?8b6qj9x09b15g9w

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/fcc6856f1ca895f19a31ed12715da1f01c90e8d117323d21546feecf8b14c1b6/analysis/1361902312/

Regulamin:

1. Stosujemy się do Globalnego Regulaminu MPC Forum i Lokalnego Regulaminu działu NFS World.
2. Piszemy posty związane z tematyką tematu - nie inną.
3. Nie piszemy postów w stylu "dzięki,działa" "Leci lajk" itp.

Opublikowano

peter711 żeś namieszał już nie będzie hacków od SilverAngel . Dzięki tobie też pewno niema RTDBota za free tylko trzeba płacić i mieć wejścia. Żal mi takich ludzi jak ty tylko aby postów nabić i coś podjebać coś zjebać .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Opublikowano

peter711 żeś namieszał już nie będzie hacków od SilverAngel . Dzięki tobie też pewno niema RTDBota za free tylko trzeba płacić i mieć wejścia. Żal mi takich ludzi jak ty tylko aby postów nabić i coś podjebać coś zjebać .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Po 1 ja tylko publikuje hacki, a nie jestem ich autorem.

Proszę kierować swoje zażalenia do Deer Hunter 2005.

A RTD Bot nie działa już dawno i nie spam mi tutaj.

Opublikowano

Po 1 ja tylko publikuje hacki, a nie jestem ich autorem.

Proszę kierować swoje zażalenia do Deer Hunter 2005.

A RTD Bot nie działa już dawno i nie spam mi tutaj.

Jak z kasą ,ile bije ?

Opublikowano

Jak z kasą ,ile bije ?

To nic nie robi poza udostępnianiem tras.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...