Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Znaleść adres z youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kilka dni temu jakiś internetowy kozak opublikował prywatny film koleżanek z facebooka na youtube, poprostu sciągnął wstawił na wiocha.pl i youtube.com Dziewczyny nie chciały tego filmiku już widzieć w sieci. Możecie przeniść temat do dzialu zajmującego się tymi sprawami bądz wątkami. Jeżeli umie ktoś to sprawdzić był bym bardzo wdzięczny. 5

Opublikowano

Mamy Ci podawać każdy przypadkowy film i pytać czy to ten? Nie podałeś nic. Co było w tym filmie, ile trwał, tytuł <chociaż kawałek>?

Opublikowano

@buzial

Napisz dokładnie o co Ci chodzi, bo jak na razie to nic nie wyjaśniłeś, a tylko chaotycznie opisałeś problem koleżanek, a nie czego oczekujesz.

Dla mnie temat do zamknięcia!

Właściwie w każdym temacie w którym się wypowiadasz, bawisz się w moda. Nie Ty decydujesz co ma być zamknięte, a co nie. Zostaw modom ich robotę. Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to po prostu się nie wypowiadaj. A teraz napisz, mi dlaczego nie mam racji, że jestem dzieckiem i Cię hejtuje. (Bardzo proszę i tak nie odpowiem, bo wiem że nie warto )
Opublikowano

Ja tylko wypowiadam się co powinno pójść na usunięcie a nie bawię w "moda" o.O

bo co kogo obchodzi że kozak opublikował prywatny film koleżanek z facebooka na youtube,

Opublikowano

Ja tylko wypowiadam się co powinno pójść na usunięcie a nie bawię w "moda" o.O

bo co kogo obchodzi że kozak opublikował prywatny film koleżanek z facebooka na youtube,

Moim zdaniem twoją większość postów powinno się po prostu zgłaszać, aż w końcu zrozumiesz że moderator z Ciebie żadny.

Przedewszystkim tematy zakończone przenosi się i zamyka. A tutaj kolega potrzebuje pomocy. Nie ważne na jaki temat ale jednak to forum ma też za zadanie pomagać. Jeszcze jeden post typu ''uważam że temat jest do zamknięcia'' a zaczne Cię zgłaszać aż w końcu moderatorzy coś z Tobą zrobią, bo to powoli staje się nudne i po krótce dziwne.

Witam kilka dni temu jakiś internetowy kozak opublikował prywatny film koleżanek z facebooka na youtube, poprostu sciągnął wstawił na wiocha.pl i youtube.com Dziewczyny nie chciały tego filmiku już widzieć w sieci. Możecie przeniść temat do dzialu zajmującego się tymi sprawami bądz wątkami. Jeżeli umie ktoś to sprawdzić był bym bardzo wdzięczny. 5

Jeśli kozak opublikował prywatny film koleżanek z facebooka, to niech koleżanki usuną ten film od siebie z konta na facebook.

Co do reszty tam gdzie film został skopiowany możesz jedynie pisać do administratorów serwisów z prośbą o usunięcie. Nic więcej w tym temacie nie zdziałasz.

Nie ma programów do ''usuwania'' filmów ani nikt nie włamie się do bazy danych powiedzmy youtube i nie wykasuje rekordu z waszym niefartownym filmem.

A koleżanki niech na następny raz uważają, bo nikt nie jest w sieci anonimowy i mogą wypłynąć o nich jeszcze nie takie informacje :)

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Się boję u wszystkich piszesz "takie Mario to ja se zagram na gry.pl 6/10" co z tego zrozumieć sam coś zrób i oceniaj bo każdy może krytykować

forum nie jest od pomagania kozakom którzy opublikowali prywatny film koleżanek z facebooka na youtube....

Opublikowano

Się boję u wszystkich piszesz "takie Mario to ja se zagram na gry.pl 6/10" co z tego zrozumieć sam coś zrób i oceniaj bo każdy może krytykować

forum nie jest od pomagania kozakom którzy opublikowali prywatny film koleżanek z facebooka na youtube....

Różne rzeczy zdarzają się ludziom, jeśli uważasz że forum nie jest od tego to pokaż mi podpunkt, w którym pisze że jest tak a nie inaczej.

I tak na prawdę nie muszę zrobić kompletnie nic żeby ocenić cokolwiek, ponieważ mam swój gust i niektóre rzeczy mają mi się prawo nie podobać.

Nie chodzi mi o to żebyś się bał, bo ja wcale nie jestem postrachem tylko Cię po prostu ostrzegam, że jeśli masz pisać to żebyś pisał z sensem a nie nabijał sobie posty.

Opublikowano

Nie no spoko ale kto się ciebie boi o.O

ja "nie nabijam postów" dla twojej informacji ^_^

Opublikowano

To teraz ja pobawię się przez 2 minuty w moda i zgłoszę twoje 4 posty jako spam MichalPoltrom, jeżeli dalej będziesz spamować albo zobaczę bezsensowne posty w tym temacie to dalej będę podbijać ci %. NQ.

A teraz pytanie do autora. Powiedz czego oczekujesz ? Jeżeli chcesz wiedzieć jak on ściągnął filmik z fb na kompa i dodał na yt to pisz, jeżeli chcesz po poście na fb znaleźć filmik na yt to to jest akurat łatwe. Jbc. to pisz.

Pozdrawiam

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

To teraz ja pobawię się przez 2 minuty w moda i zgłoszę twoje 4 posty jako spam MichalPoltrom, jeżeli dalej będziesz spamować albo zobaczę bezsensowne posty w tym temacie to dalej będę podbijać ci %. NQ.

A teraz pytanie do autora. Powiedz czego oczekujesz ? Jeżeli chcesz wiedzieć jak on ściągnął filmik z fb na kompa i dodał na yt to pisz, jeżeli chcesz po poście na fb znaleźć filmik na yt to to jest akurat łatwe. Jbc. to pisz.

Pozdrawiam

On chce usunąć ten film, bo koleżanką się nie podoba że ten film śmiga po necie.

Wystarczy poczytać wyraźnie :D

A z tym akurat nic tutaj nie zrobimy no chyba że masz takie znajomości że znajdziesz dziure w fb albo w yt.

Ale to już zupełnie inna sprawa :P

Opublikowano

Życzę miłej zabawy :P

Ogarnij Downa gościu ;) + nabijasz posty

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Przepraszam chłopaki no ale troche głupio chodzi mi konkretnie o to czy da się znaleść po nicku z youtube kim jest w realu. Film już dawno został usunięty ale tenk toś go odswieżył, nie chce tutaj pisać jaki to filmik poprostu jak ktoś umie to zrobić to pw :)

Opublikowano

Kontaktujesz się z YT, pytasz przez jakie IP się rejestrował, namierzasz i masz. Łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić. Nie ustalisz kim on jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...