Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( Amerykanie )

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. w jaką strone iść. M3 Lee jest gałąż na M4 Sherman oraz T1 Hevay który wybrac bo chce iść w T-29 wszystko na rysunku

post-747264-0-63703800-1361904067_thumb.jpg

Opublikowano

polecam ci pójść przez m4a3e2 ponieważ z niego można pójść zarówno do hewików ( jako 1 jest t29) jak i do medów ;)

edit: poprawiłem błąd ortograficzny w wyrazie pójść :)

Opublikowano

Ja osobiście jeżeli musiałbym już pójść na T29 (to świetny czołg) to wziąłbym chyba E2. T1 i M6 to po prostu Wielkie, Ogromne KUPY METALU. Nigdzie się nimi nei ukryjesz. M4 się gra świetnie (moje ulubione działo 105mm) E2 niestety nie wiem, ale wiem, że T1 HT mi się strasznei grało.

Opublikowano

polecam ci pójść przez m4a3e2 ponieważ z niego można póść zarówno do hewików ( jako 1 jest t29) jak i do medów ;)

Dodatkowo haubica na M4 jest rewelacyjna, jeśli do niej złoto załadujemy. T1HT i M6 też grałem ale jakoś przyjemniej wspominam drogę przez M4

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

Właśnie jestem po tej drodze do mojej pierwszej "7'ki". Szedłem przez
T1 i M6 i powiem wam, że od pierwszego tieru do T1 Heavy doszedłem w
ciągu dnia, a potem z T1 przez M6 w ciągu ok 2-3 dni ( W sumie miałem 1
dzień premki ) i powiem wam, że grało mi się super, zwłaszcza M6 z
90'tką. Jeśli chodzi o zarobek to zarobiłem ok. 1,6-1,7 mln srebra.
Poszedłem ta drogą, bo nie mam zamiaru kiedykolwiek iść w amerykańskie
medy, ale jeśli ktoś planuję drogę rozwoju w tamtym kierunku to lepiej
iść przez M4.

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

Powiem tak, jjeżeli chcesz iść w HT, to idź przez T1 i M6, nie będziesz jeździł z tym gównem 76mm, tylko z 90mm. Do tego M6 jest super, ale M4A3E2 też mi się dobrze grało. M4 też jest super. T1 nie grałem, ale M6 mam jeszcze z sprzed update kiedy zmieniono że Jumbo idzie w T29 zamiast M6

Opublikowano

co za glupoty wypisujecie przez t1 , m6 ? zarty jakies idz przez drzewko m4 a teraz dlaczego. t1i m6 sa wielkimmi stodolami w ktre nie trafi tylko slepy. pozatym dmg vs przeladowanie tych czogów szalu nie czynia. A teraz odnosnie m4 -5 tieru swietna haubica i potworny dmg na tym lvl a połaczenie tego z gold pociskami daje piekne efekty. 6 tier m4 potezny przedni pancerz 170 mm jak mnie pamiec nie myli dla wiekszosci tankow nie do ruszenia i latwo sie nim kątuje pozatym tez jest haubica. Wiec moim zdaniem opcja przez m4 jest przyjemniejsza tym berdziej ze jak przeciwnik na hita pada widok bezcenny

Opublikowano

dziekuje wybiore droge na m M4

Można zamknać temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...