Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wolne pobieranie klienta gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Nie wiem co jest ale od paru dni praktycznie nie mogę pobrać gry z oficjalnego downloadera, predkość to 1 kb/s.. czasami wskoczy do 200/300 na chwile potem spada do 50kb/s leci na sam dół, widać juz bajty i stop nic sie nie pobiera, po chwili wskakuje na 100 i leci w dół czasami zostanie na 50. Dodam że pierwsze uruchomienie downloadera po restarcie, to predkość utrzymuje sie przez minutę w 800-900 kb/s, no i spada do 0 wkońcu, nigdy takich problemów nie miałem, router to netia spot a prędkość 8mb/s. problem z downloadem mam tylko z tą grą, inne gry na steam czy origin pobierają sie stale 1mb/s bez żadnego spadku, może serwer z którego pobieram jest obciążony ? nie mam pojęcia co się dzieje, w tej chwilli pobiera mi się w bajtach... 300-900 porażka.. jak ja mam ściagnąć teraz tą gre ?

Edytowane przez Manken
Opublikowano (edytowane)

Hmm, dodawałem do wyjątków, wyłączałem i nadal bez zmian

Edytowane przez Manken
Opublikowano

Obszukałem z połowe internetu, ale na to bym nie wpadł, już ręce mi opadały robiłem formaty, firewally itd. kombinowałem ze wszystkim. Wkońcu pobiorę tą gre w miare normalnych prędkościach :) wielkie dzięki leci lajk

Opublikowano

Obszukałem z połowe internetu, ale na to bym nie wpadł, już ręce mi opadały robiłem formaty, firewally itd. kombinowałem ze wszystkim. Wkońcu pobiorę tą gre w miare normalnych prędkościach :) wielkie dzięki leci lajk

To jest WoW , tego nie pomalujesz ;D lepiej wpisać po engliszemu ;d niż po polsku :D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Hmm, teraz grę da się sciągnać ale dalej jest coś nie tak, wcześniej było 1kb/s(porażka), to teraz mam prędkość 150-200 kb czasami są spadki do 100 kb/s ale się na niej utrzymuje. Nie wiem o co chodzi, ale to nie wina internetu bo jest to tylko w tym downloaderze, kiedy odpalam go po raz pierwszy prędkość wynosi 800kb-1mb/s i gwałtownie spada w dół po jakiejś minucie i utrzymuje się na tym 200 kb czasami... wzrośnie do 500 na jakieś 10 sec, i tak ciągle. W najgorszym wypadku prędkość spada do 50 kb. Owszem grę da się teraz chociaż ściągnać, ale wydaje mi się to dziwne że pobieranie jest takie wolne, jak na torrentach i steam, czy ściaganiu na stronie mam ponad 1mb/s stałe. Może zbyt dużo ludzi ściaga gre ??

Opublikowano (edytowane)

1. Zmniejsza prędkość

2. Już odblokowałem

Bez zmian

Za każdym razem jak uruchomie launcher, prędkość wynosi 800-1mb/s tak przez minute lub dwie potem leci w dół do 150-200 kb/s, przecież nie będe co chwile odpalał launchera :P

Edytowane przez Manken
Opublikowano (edytowane)

ok, ale jak dodać launcher do tego programu ?

@down

nie mam żadnego trójkata

Edytowane przez Manken
Opublikowano

1. To samo

2. porty odblokowane bez zmian

Spróbował bym ściagnać przez ten internet downlaod manager ale nie wiem jak dodać do niego ten launcher

Opublikowano

Fajne było ale sie skonczyło, koniec ręce mi opadają, doszło do 54 % teraz jak odpalam launcher, prędkość wynosi 50 kb/s odrazu leci w dół i się nie ściaga, zaraz mnie szlag trafi... W środe patch i tak sie zastanawiam jak ja go ściagne ?

Opublikowano

Spróbuje zostawić na noc bo w dzień to nic nie idzie, jest jeszcze gorzej niż było teraz wogóle się nie ściaga.. Co do tych antyvirusów i spamerów próbowałem odpalić na czystym systemie - bez zmian. Nie wiem czy o tym wspominałem ale dodam że to wszystko dzieje się dopiero po formacie systemu, wcześniej było ok.