Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reinstalacja Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam cały telefon zasyfiony i nie ma innej opcji jak zainstalować od nowa androida, mam galaxy y (android 2.3.6)

Takie pytanko jeszcze, sciagnołem program, po usuwałem wszystkie historie - rozmowy, smsy itp. Ale mam na telefonie prawie wszystko zajete! 10mb wolnego a nie ma nawet czego odinstalowac, wiecie jak to naprawic? Mam karte 8gb

Dota 2 > Lol

Opublikowano

podłącz do programu i po prostu wgraj nowy system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne?

Własnie nie moge tego znales

robem nie rozumiem wg co napisales

Dota 2 > Lol

Opublikowano

instrukcje obsługi poczytaj, wszystko pisze jak resetować i nawet jak uaktualnić/naprawić system w telefonie

czego nie rozumiesz, programu ? masz go na stronie producenta telefonu albo już zainstalowany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wchodzisz w ustawieniach w zabezpieczenia czy cos takiego ja mam s2 wiec ci za duzo nie powiem w ustawieniach napewno jest poszukaj a znajdziesz ^^

Opublikowano

Zrob reset factory . A karte sformatuj przez kompa . Podlacz telefon pod kompa i zobacz czy masz dostepna nowa aktualizacje ;p

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...