Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2

puma7007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z metinem (Pl i privy)

Na fullscreenie normalnie gram bez lagów na ch1 nawet na solar, lecz gdy zminimalizuje i po 5sekundach znowu wznowię grę to tnie niesamowicie, muszę na nowo uruchamiać grę. Tak samo jest gdy gram w oknie. Gdy odpalę 2 konta (windows mode) to jedno działa ok a drugie strasznie tnie. Próbowałem różne rozdzielczości i nic. Gram w trybie zgodności z XP bo system do win8.

Laptop:

12GB Ram

Inter Core i7 4rdzenie

Grafika Geforce GT635M 2GB oraz Intel HD4000

Dysk 1tb

Czym to jest spowodowane? Na gorszym laptopie nie mam takich problemów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moze poprostu przeczysc kompa ccleanerem . Moze pomoze . Ale zazwyczaj tak jest jak schowasz metka na pasek to na chwilke sie przytnie . A jak zostawisz go na pasku z 30 min i jak go wlaczysz to bedzie czarny ekran .

BUM

Opublikowano

Moze poprostu przeczysc kompa ccleanerem . Moze pomoze . Ale zazwyczaj tak jest jak schowasz metka na pasek to na chwilke sie przytnie . A jak zostawisz go na pasku z 30 min i jak go wlaczysz to bedzie czarny ekran .

Coś ty...

Ja przy uruchomieniu 30 kont nie mam takiego problemu.

@Topic:

Masz windows 8 - zaczynają się robić problemy ;P

Sprawdź czy masz aktualne sterrowniki do karty graficznej, zmien rozdzielczosc komputera, obniż parametry gry, np. Fog(mgła)daj na 0 w configu.

Opublikowano

Tutaj windows 8 nie ma znaczenia skoro nie jest wgrany. Podejrzewam, że kartagraficzna nie jest kompatybilna z windowsem xp i w wolniejszym tępie przetwarza informacje. Znajdź najauktalniejsze sterowniki do karty graficznej. Wgraj direct 9.0 potem zresetuj i sprawdź

3reb7x40o9l5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...