Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Xenox 3 kropki Problem

gumis312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu piszę że gdyby problem się rozwiązał sam albo gdybym ja znalazł na niego rozwiązanie ten temat by nie powstał :/. 2 dni temu grałem normalnie na serwerze, ale po crashu logowania coś mi się stało z metinem albo cholera wie z czym. Od tamtej pory zawsze gdy właczam xenoxmt2 launcher, żadne CH nie jest online ;_;.Piałem juz na forum xenoxMT2 i szukałem pomocy ale się nie doszukałem. Reinstalowałem gre wiele razy, i pobierałem go ze wszystkich serwerów podanych na stronie internetowej xenoxMT2 . wypakowywałem z włączonym i wyłączonym antyvirusem. Ktoś napisał że są jakieś crashe logowania czy coś, ale napisałem do znajomego i mu serwer działa, a u mnie nadal te piekielne kropki ...Nie wiem co teraz mam zrobić więc założyłem temat tutaj.Dodam jeszcze że wszystko inne co ma związek z połączeniem internetowym działa bez zarzutu (np Cs,steam,origin,inne serwery metin2 takie jak chocby PL). Aha i jeszcze napisze ze z kontem na pewno nie mam problemu bo na stronie XenoxMT2 mogę się logować bez problemu. Myśle że problem tkwi w zaporze systemu windows ale za bardzo nie weim jak to naprawić. A tutaj screen mojego problemu jeśli ktoś nie wie o czym jest mowa -http://scr.hu/6k0/9hcr0. Mam nadzieje że na tak rozwiniętym forum znajde pomoc osoby która sie zna na rzeczy albo chociaz wskazówki co mam teraz robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...