Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Abe's Exodus] Gra działa bez obrazu

Maldivas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem kultową grę Abe Exodus. Ku mojemu zdziwieniu po zainstalowaniu gra nie działa. Zamontowałem obraz plyty, zainstalowałem grę, odpalam, gra się włącza, nawet filmiki poczatkowe zmieniają się po naciśnięciu enter. W pewnym momencie, gdy pojawia się główne menu obraz tak jakby się zatrzymuje. Dźwięki są, ale obraz staje i nawet gdy wybiorę tryb gry czy wchodze w opcje (na ślepo biggrin.png), obraz dalej się nie zmienia. Są 3 wersje do uruchomienia (normalna, szybka, bardzo szybka) każda próbowałem włączać w zgodności z win95 / 98 / 2000 , uruchamiałem jako administrator i nic nie pomogło. Czy macie pomysł na rozwiązanie tego problemu?

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130104-1431)

Processor: Intel® Core™ i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.3GHz

Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 4010MB RAM Page File: 3191MB used, 4826MB available

Windows Dir: C:\windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...