Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 20 RP

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema brakuje mi do 2 skinów 20 rp czy ktoś wie czy riot mi da te 20 rp bo bardzo bym prosił i strone do supporta bo napisał bym że prosze o 20 rp bo brakuje mi do skina

POPRAWKA POTRZEBOWAŁ BYM 30 RP

Opublikowano

Tak potrzebuje stronki oraz jednak 30 rp czy dadza 30 zamiast 20 kupilem garena ze stalowego legionu i mam zamiar jeszcze cos kupic albo promo

a co mam narysowac ^.- fakt troche malowac umiem ale po co im to jedynie fatygi se oszczedza

Opublikowano

Riot moze dac od 1 - 30rp za rysunek zwiazany z lolem. Poprostu napisz, ze zabraklo Ci 30rp i wyslij prace. :)

Opublikowano

Wchodzisz na stronę Lola, kontakt z supportem i piszesz do nich, że potrzebujesz tyle i tyle rp do czegoś tam i mówią Ci, że musisz coś narysować w zamian za to. Do 60 RP mogą doładować.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Up no napewno do 60 rp, nie ma takiej informacji . mi dali jednorazowo 35 rp, i napisali ze to tylko jednorazowo .. piszesz ze potrzebujesz do skina/postaci tyle i tyle rp, narysuj cos i masz free rpki . ;d

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Narysuj najlepiej teemo bo to pupilek riotu. A tak na serio to mozesz narysowac cos zwiazanego z lolem lub napisac wierszyk.. Niestety mozesz dostać tylko raz ma jednym koncie.

Opublikowano

Napisz do supportu.

Że brakuje Ci 20 rp.

Lecz będziesz musiał wysłać jakiś wierszyk / Obrazek.

Ja dostałem 30 rp.

Pamiętaj że można 1 razowo pytać o RP.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...